Kendte31. oktober 2020

Efter kritik fra danserne: Nu svarer Britt Bendixen igen

Dommerne i "Vild med dans" fik i går kritik fra både Silas Holst, Nukâka Coster-Waldau, Asta Björk og Faustix. Nu svarer Britt Bendixen igen på kritikken
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dommerne i "Vild med dans" har måtte høre på meget kritik fra flere af danserne efter gårsdagens fredagsbal. Nu svarer Britt Bendixen igen.

Fokus lå de helt forkerte steder, lyder klagepunkterne fra danserne Silas Holst, Nukâka Coster-Waldau, Asta Björk og Faustix.

- Jeg vil jo gerne have noget ros for de ting, jeg gør godt og noget konstruktiv kritik for det, der manglede, og det følte jeg ikke, vi fik, sagde Faustix til SE og HØR

For Silas og Nukâka var det især frustrerende, at dommerne snakkede meget om, at sidste sæsons vinder i går havde højhælede sko på under sin dans.

- Folk må synes, hvad de synes, det har vi også snakket meget om under hele ugen. Det brugte jeg også meget tid på at snakke om sidste år. Men jeg blev eftertænksom over, at jeg synes, konkurrencen for de fem bag dommerbordet er, at de skal vurdere Nukâkas teknik og fodarbejde, slog Silas fast umiddelbart efter showet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20201030_hjp3231.jpeg
 Foto: Hanne Juul

Britt Bendixen er ikke enig i kritikken fra danserne (Foto: Hanne Juul)

Accepter det!

Da SE og HØR i går konfronterer Britt med de hårde ord fra danserne, har hun dog ikke meget til overs for kritikken.

- De er nødt til at acceptere det, som vi siger. For ligesom at de kan deres fag, så kan vi også vores, siger Britt og uddyber om kritikken til Silas og Nukâka:

- Silas har jeg så stor respekt for, men det var bare ikke så lækker dans i aften, som det plejer at være fra ham og hans partner. Og så sagde jeg det med de høje hæle, og han dansede ikke så godt i de høje hæle, lyder det fra Britt.

Hun knytter yderligere en kommentar til danseparrets valg af tøj, som hun mener var bedre end deres dans.

- De var elegante i kjole og hvidt, men looket var bare bedre end deres dans i dag. De føler måske, de er blevet snydt, men det mener jeg ikke, de er.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20201030_hjp5394a.jpeg
 Foto: Hanne Juul

Frustrationen var til at få øje på hos Silas og Nukâka (Foto: Hanne Juul)

De ramte mig ikke

Også Asta Björk og Faustix har været ud og kritisere dommerne for ikke at fokusere nok på det, som det egentlig handler om, nemlig dans.

Det har ført til kold luft mellem parret og dommerne:

Men heller ikke de hårde ord fra Asta og Faustix giver Britt meget for. Hun slår fast, at de simpelthen bare ikke var gode i deres tango.

- Asta er en fantastisk danser, men der var ikke nogen af dem, der ramte mig i aften. I aften vil jeg sige til Asta, at hun må give noget mere af sig selv. Det gjorde hun meget mere sidste år. Jeg tror, at hun bevist holder igen og det må hun holde op med, siger Britt og fortsætter:

- Deres tango blev de rigeligt honoreret for, for den ramte mig slet ikke, de nåede mig ikke. Hun skal fordi jeg ved hun kan, men der var ikke noget i aften, så de er ikke blevet snydt.

Både Silas og Nukâka og Asta og Faustix overlevede kritikken fra dommerne og står endnu en gang klar til at give den gas på fredag til "Vild med dans".

Sponsoreret indhold