Kendte31. oktober 2020

Asta og Faustix revser dommerne: Iskold luft

Det var tydeligt at se, at hverken Faustix eller Asta Björk var særlig tilfredse med dommerenes kommentarer i gårsdagens udgave af "Vild med dans". Og efter showet satte danseparret ord på deres uenigheder med dommerbordet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I gårsdagens udgave af "Vild med dans" var flere af danserne særdeles utilfredse med dommerne. Især Faustix og Asta Björk revser kommentarer fra de fem danseorakler.

Efter en ellers veludført tango fik de to nemlig ikke mange rosende ord med på vejen. Og det er til trods for, at de fik stor ros på de sociale medier.

- Jeg har en god mavefornemmelse, og vi leverede en god dans. Vi har jo lige 20 minutter bagefter, hvor vi kan gå ind og se folks reaktioner, og folk var ellevilde, siger Faustix til SE og HØR efter showet.

Men hvor seerne var begejstrede for dj'ens dans med Asta, var dommeren langt fra tilfredse.

- Dommerne kommenterede ikke så meget på min dans, lyder klagesangen fra musikproduceren med det borgerlige navn Morten Olsen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20201030_hjp4082.jpeg
 Foto: Hanne Juul

Tangoen sad umiddelbart i skabet, men dommerne var ikke tilfredse med Faustix og Asta (Foto: Hanne Juul)

Fokusset fra dommerne lå i stedet især på den koreografi, som Asta havde strikket sammen, og det gjorde, at Faustix blev glemt.

- Jeg vil jo gerne have noget ros for de ting, jeg gør godt og noget konstruktiv kritik for det, der manglede, og det følte jeg ikke, vi fik, siger dj'en, som bliver bakket op af sin partner Asta:

- Den er svær den her. Jeg synes, det skal handle om Morten, og han skal have at vide, de ting han gjorde godt. Også skal det ikke handle om mig, fordi det er Morten, der er i gang med at lære at danse.

Det var især tydeligt at se på Asta, at hun ikke kunne følge dommernes ord, da hun fik dem kastet i hovedet lige efter deres tango. Hun fik nemlig en masse ord med på vejen, men Faustix fik nærmest ingen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20201030_hjp3285.jpg
 Foto: Hanne Juul

Alt var ikke kritik og dårligt humør. Dommerbordet hyldede også kollega Nikolaj Hübbe, som i går kunne fejre sin 53 års fødselsdag (Foto: Hanne Juul)

- Så må man sige til mig bagefter, at de har et problem med, hvordan jeg laver mine koreografier. Jeg synes, det er ærgerligt, at min dansepartner går fra gulvet med en følelse af, at det slet ikke handlede om ham, slår Asta fast.

Er det noget man kan snakke med dommerne om efterfølgende?

- Du kan prøve at skrive til dem på Instagram, svarer Faustix grinende, mens Asta ikke har nogen kommentarer til det spørgsmål.

Sponsoreret indhold