Det frække22. oktober 2015

Galleri: Viktors frække verden

Viktors Verden er ret lækker. Tjek hele galleriet med lækre og flotte piger

Viktors verden

Danmarks svar på Hugh Hefner er han måske ikke ligefrem, men Viktor Bodin har alligevel et fritidsjob, som mange nok vil være lidt misundelige på.
I strip- og eventbureauet Viktors Verden styrer han nemlig 60 eventpiger og en god håndfuld strippere. Og Viktor er hele tiden på udkig efter nye piger. – Viktors Verden søger altid nye piger med charme og lækkert hår, griner den 36-årige gut og giver gerne opskriften på en god stripper. – Hun skal selv synes, hun ser fantastisk ud og kan sit job. Hvis man tror på sig selv, så gør publikum også, forklarer Viktor til seoghør.dk.
Viktors Verden så dagens lys i 2009, da en god veninde kom med forslaget. Og da ”Amalies verden” på det tidspunkt var en succes på TV, så lå navnet ligefor. Viktor begyndte i det små og lavede selv en hjemmeside, men i dag er forholdene større og Viktors Verden blandt de større bureauer på markedet.
Viktor stripper selvfølgelig også selv. – Jeg har været mandestripper i otte år. Det begyndte som en joke ude på Nordsøen, hvor en god ven sad og surfede lidt på nettet. Han faldt over en pige, som skulle bruge to friske fyre til at komme og lave helikopteren. Det var da lige noget for os, smiler Viktor. Modet svigtede hos kollegaen, men Viktor havde sit første show, seks dage efter at han var landet i Esbjerg Lufthavn med den ægte helikopter, der fragtede ham fra arbejdspladsen på en boreplatform. – Jeg synes, strip er frækt, hvis det gøres ordentligt og forførende. Enhver kan lægge sig ned på gulvet og smøre sig ind i olie. God strip er et show, hvor du skaber en illusion om, at personerne omkring dig er i fokus, siger Viktor. Se hans mange babes i galleriet øverst.

Sponsoreret indhold