Nyheder20. oktober 2015

Smukke Simone fra "Klovn Forever" har det fint med at være nøgen

Det var ikke vildt grænseoverskridende, smiler 21-årige Simone Colling, som i dén grad frister Frank Hvam i filmen, hvor hun spiller Casper Christensens lækre datter.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/simone_colling_iw_dm013.jpg
 Dan Mariegaard
Grov humor, attitude og nogenlunde samme alder. Derefter er det slut med lighedspunkterne mellem 21-årige Simone Colling og Casper Christensens ret vovede datter i ”Klovn Forever”, der snart er set af omkring en halv million danskere. – Jeg render altså ikke rundt og har sex med dobbelt så gamle mænd. Jeg er ikke rebelsk – det kan mine forældre skrive under på – eller nogen partypige. Og jeg har fået masser af kærlighed med hjemmefra, griner Simone, som har det ret afslappet med nøgenscenerne i filmen. – Sådan ser jeg jo ud. Jeg er nok mere blufærdig på andre områder.Mine private tanker om alle mulige ting for eksempel. Der var heller ikke ret mange til stede, da vi optog, så det var ikke vildt grænseoverskridende. Jeg har set filmen fem gange, fordi alle vil se den sammen med mig. Første gang var før galla-premieren, og der tænkte jeg slet ikke over det. Det var lidt anderledes, da jeg sad i Imperial og hørte folks reaktion.
Min familie er ret large, men jeg havde selvfølgelig også advaret dem om, at der var afslørende scener. Mine veninder blev nok mest chokerede, griner Simone og understreger, at sexscenerne altså ikke er ægte. I virkelighedens verden er den smukke pige ret glad for tøj. Faktisk så glad, at hun bruger en stor del af sin tid hos skrædderen Hanne Kohlmets, som efter bedste evne forsøger at lave tøj efter Simones ideer. – Det er det, mit hjerte brænder for lige nu. Hanne og jeg er det helt nye, griner hun igen. Parret lærte i sin tid hinanden at kende, da Simone var babysitter for Hannes børn. Nu arbejder de sammen om at gøre nogle af Simones gode ideer til virkelighed. Skuespillerspiren er også bidt af dans, men lige nu er det design, der er i fokus. – Jeg laver tøj til mig selv. Og mest, når jeg undrer mig over, at det ikke findes i forvejen, når det nu er så vildt godt, smiler Simone. Hun beskriver sin stil som sporty og feminin. Til sommer regner singlepigen med at begynde noget skole, hvor hun kan lære økonomi. Måske med henblik på en dag at blive selvstændig.
Simone er næsten vegetar, ryger ikke, kan lide en drink, men turer sjældent rundt i nattelivet. Og så vil hun ikke afvise andre roller, hvis et spændende tilbud skulle dukke op. – Jeg er ikke den store planlægger, men tager tingene, som de kommer, forklarer hun og er fortsat ret uimponeret af at have filmet med Casper, Frank og de andre store stjerner i Los Angeles. – De er jo også bare mennesker, men det var bestemt ikke kedeligt. Casper havde sin kone Isabel med. Hun er så sød, og vi ses faktisk stadig.
https://imgix.seoghoer.dk/simone_colling_iw_dm024.jpg

Sponsoreret indhold