Det frække6. september 2023

Veras datingteknik: Potentielle kærester udfylder ansøgningsskema

Britisk model har aldrig haft en kæreste, men nu går hun seriøst til værks
25-årige Vera fra London har allerede fået over 3000 ansøgninger.
25-årige Vera fra London har allerede fået over 3000 ansøgninger.
 Foto: tiktok.com/@itsveradijkmans

Egentlig er det et helt logisk next step i forhold til en profil på en datingapp, hvor nogle i forvejen har en lang liste af krav til mulige partnere:

25-årige Vera har lavet et decideret ansøgningsskema, som potentielle kærester kan udfylde.

Husk det sexede undertøj til daten

Den smukke englænder har sendt skemaet til sine 375.000 følgere på tiktok, hvor der nok skal være nogen booty-begejstrede mænd, der synes, at det kan være besværet værd at udfylde for at komme i nærkontakt med Vera.

Vi kan desværre ikke embedde lige den tiktok-video, men du kan se den her. Istedet kan du fornøje dig med denne snas, hvor det fremgår, at Vera hellere viser sin betragtelige bagdel end sine begrænsede kokkeevner:

Selve ansøgningsskemaet afslører ikke direkte, hvad Vera er på udkig efter, så man bør svare ærligt.

Du skal oplyse dit stjernetegn, om du bor hjemme hos dine forældre, om du har en bil, der kan køre, om du har andre booty calls kørende pt.

Du også skal vælge mellem kunsterne The Weeknd, Drake, Travis Scott og Future:

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-01/vera.png

Klik her, når din date ikke lever op til forventningerne

Vera fra London har fået overvejende positive tilbagemeldinger på sit usædvanlige datingtilgang:

- Nogle synes, det er sært, at jeg bruger en ansøgning for at finde kærligheden, men overordnet set har responsen været positiv, og jeg har fået mange kandidater.

- Det er hårdt at date i 2023, så jeg vil finde ud af, hvem de gode kandidater er med det samme, så jeg kan se, om det er et godt match, siger Vera, der i løbet af de første 24 timer fik intet mindre end 3000 kæresteansøgninger.

- Men ansøgningsfristen er ikke udløbet endnu.

Modellen har aldrig haft en fast kæreste, men nu er det på tide:

- Jeg har været single hele mit liv, så nu føler jeg mig klar til en kæreste. Jeg er er klar til at falde til ro og være seriøs.

Husk kondomerne når du skal på date

Som det indirekte fremgår af ansøgningsskemaet, har Vera nogle krav:

- Fyren skal være sjov, have en god smag i musik og tjene sine egne penge. Han skal også være loyal og se tegnefilm, siger Vera, som har følgende forestilling om den første date:

- Jeg kommer klædt i mit skarpeste outfit, jeg vil gerne gøre et godt indtryk på personen, jeg dater, og jeg forventer det samme fra ham. Jeg vil dømme ham, hvis jeg kan mærke, at han ikke gør en indsats for at se godt ud for mig, fordi jeg gør det samme for ham. Jeg jeg vil dog betale min del af regningen, bare for at sikre mig, at der ikke opstår et mærkeligt magtspil. Når man betaler selv, skylder man ikke nogen noget.

Sponsoreret indhold