Ussel datingdille(r): Cockfishing

Foto: MEGA

Lad os først gøre en ting klart. Flere undersøgelser viser, at det er de færreste kvinder, der tænder på at få tilsendt dick pics uden selv at have bedt om den. Så hvis man(d) skulle være i tvivl, er det et seriøst no-go blot at sende et uopfordret billede af penis til en kvinde, bare fordi man(d) fik lyst til det.

Men hvis ellers chatten er gået godt, og hun rent faktisk går med til at modtage et sådant, så er der nogle mænd, der benytter sig af den såkaldt cockfishing-metode.

Se de realistiske dildoer i alle størrelser

Det går i al sin enkelthed ud på, at nogle mænd er så usikre på deres knap så store vedhæng mellem benene, at de lyver den større. De bruger ganske enkelt Photoshop eller et andet redigeringsværktøj for at få deres penis til at se større ud i håb om, at kvinden i den anden ende vil bide på.

Fænomenet kaldes også ’catcocking’ – og det er afledt af begrebet ’catfishing’, hvor folk med en meget skidt karakter antager en falsk identitet for at begå romantiksvindel på datingsider.  

Cockfisheren nøjes dog med at lokke med falske penisbilleder, der også kan snydes frem med eksempeltvis et særligt objektiv eller anbragt ved siden af en ting, der angiveligt er stort, men i virkeligheden meget mindre.

Særligt i forbindelse med fotoredigeringen bør modtageren kigge efter udviskede kanter eller mærkelige kurver i billedet, som snydetampen ikke har formået at redigere væk.

Penisstørrelse er oftest særligt vigtigt blandt mænd, selv om vise undersøgelser dog peger på, at mænd med en stor penisdiameter oftere får kvinder til at komme.

Du kan selv gør noget ved størrelsen, hvis du er ked af din penis ved at bruge en effektiv penisforlænger. Men det bedste er naturligvis blot at acceptere, at du måske ikke er udstyret med en ordentlig svaber og i stedet øve dig på at tilfredsstille en kvinde på mange andre måder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close