Det frække12. juni 2020

Tredje date-reglen er dømt ude

Det er ikke længere normen at vente med sex til tredje date.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tredje_date.jpg
 Foto: MEGA

Det kan godt være, at det er en ’regel’, der er opstået i amerikanske film, men den har ikke desto mindre været sejlivet.

I mange år har det således været sådan, at den korrekte måde at lære hinanden at kende på, er at vente med sex indtil tredje date.

Med disse frække strømper er du garanteret sex på første date

Men den trend er tilsyneladende for nedadgående. Det fremgår af tal fra blandt andet Illicitencounters.com, der er en britisk datingside for folk, der allerede er i et forhold.

Blandt de flere end 2.000 interviewede svarede hele 54 procent, at de ville gå i seng med en ny partner på første date, mens blot 24 procent stadig var af den opfattelse, at man burde vente mindst tre dates, før man lærte hinanden bedre at kende rent fysisk. Hele 82 procent mente, at reglen om tre dates var forældet.

Hold styr på sjoveren - sådan undgår du at lave ulykker

Man har ligeledes undersøgt folk præferencer gennem årene. Og det viser sig da også, at folk tidligere lå på en gennemsnitligt dateantal på tre inden sex, nu er nede på 2,5 over en periode på ti år. Helt konkret betyder det bare, at det er mere normalt

Allermest populær er dog den anden date. Således angav hele 63 procent, at date nummer to var den rette til at flå tøjet af hinanden, mens blot ni sølle procent mente, man skulle vente endnu længere tid end tre dates, skriver metro.co.uk.

Tidligere kunne det være et signal om, at man ikke skal indlade sig i et forhold med en person, som ville knalde allerede på første date, men sådan er det tilsyneladende slet ikke længere. For hele 84 procent sagde, at de sagtens kunne finde på at indlede et forhold til en person, de havde haft sex med, første gang de mødtes.

En del af skylden for den stadigt hurtigere vej til lagenerne bør tillægges den moderne datingverden. I hvert fald nævnte 64 procent, at det gik hurtigere på grund af den måde, dating har ændret sig i de seneste ti år. Og 74 procent nævnte, at det var blevet mere konkurrencepræget at møde en ny partner, og det fik dermed sex til at blive lettere tilgængeligt.

null

Sponsoreret indhold