Det frække4. december 2023

Tom er gigolo: Kvinderne kommer for sexen, men bliver for noget andet

I New York betjener Tom forretningskvinder, som ofte vil have mere end sex
Tom mener, at andre mænd kan lære af hans erfaringer.
Tom mener, at andre mænd kan lære af hans erfaringer.
 Foto: Soft White Underbelly

For en mand, der ikke får sex i det ønskede omfang, kan jobbet som gigolo lyde besnærende: Kvinder kommer til dig og beder om seksuelle ydelser og betaler dig endda en god sjat penge for dine anstrengelser.

What’s not to like?!

Husk Sinfuls sexede julekalender, der gør december 24 gange frækkere

Well, at være sexarbejder er ikke så enkelt og ligetil. Heller ikke mandlig sexarbejder - som Tom, der er gigolo i New York, USA.

I en video fra Soft White Underbelly, der blotter den bløde underside af den amerikanske drøm, fortæller den polskfødte Tom, hvad det kræver at være mandeluder.

Tom beretter også om, hvad hans kunder efterspørger:

- De vil have opmærksomhed, de vil have man lytter og giver omsorg. Det er det vigtigste, siger Tom, der anerkender, at det kan være en fordel at være høj og muskuløs i jobbet.

Men kommunikation og nærvær er vigtigere.

- De føler, at jeg virkelig er sammen med dem i øjeblikket og ikke et andet sted. Deres første ting er sex, men når de bliver mere komfortable, efter den første dag, ønsker de faktisk mere bare at hænge ud og være sammen med nogen og være intime. Og måske tale om ting, som de ikke taler med deres mænd om, lyder det fra gigoloen, der således heller ikke som en kvindelig sexarbejder har klienter, hvor tingene ordnes på et kvarter.

34-årige Tom bliver nogle gange købt for en uge ad gangen:

- Men oftest er det minimum tre timer eller en overnatning eller tilmed flere dage, siger Tom, der tager cirka 10.000 for at nat og 50.000 for en uge.

Med den pris kan du nok regne ud, at klienterne ikke er single-sosu'er på deltid:

- Der er gifte eller enlige forretningskvinder, så de har stort set ikke tid til at være i et forhold. Eller måske prøver de at være i et forhold, men forholdet er ikke af den kvalitet, de forventer, så deet… lyder det fra Tom, som har kunder i hans egen alder, men de fleste er i 40'erne og 50'erne.

En dildo koster mindre en end gigolo og holder meget længere

Relationer

På grund af de gentagne lange sessions udvikler han relationer til kunderne:

- Jeg har nogle, der er mere end bare en kunde, det er mere som et venskab. Kvinder bliver meget følelsesmæssigt knyttet til mig. Selvom det er en klient, så det er en meget tynd linje, og det er et problem, fordi jeg selvfølgelig ikke vil knuse nogens hjerte. Men hvis du gør et godt job, bliver kvinden tilknyttet til dig.

Men hvad sker der egentlig på sådan en dag med date med Tom:

- Hvis det er for hele dagen, så vågner vi, og jeg laver morgenmad, og måske kysser og krammer i køkkenet, dyrker måske sex der - eller hvor som helst. Derfra går vi sandsynligvis på en date, hvor vi gør noget sammen. Det kunne være at gå i fitness, jogge på stranden, lave yoga sammen. Så en middag og måske et show eller teaterstykke - og lidenskabelig sex igen, siger Tom, der oplyser, at det kræver træning og stamina for at kunne tilfredsstille kunderne.

Nogle kvinder, som han måske møder på et hotel, vil have rough sex uden kommunikation først:

- Hun vil have, at jeg bare flår klunset af hende, så hun føler, at hun bliver udnyttet. så kan godt lide hård sex, meget hård sex. Jeg ved ikke hvorfor, måske er det deres fantasier at blive taget, næsten som at blive voldtage. Smæk og kvælning. Og til sidst vil de have kram og omsorg, siger Tom.

Udseende

Han tænker ikke så meget over, hvordan de kvinder, der hyrer ham, ser ud:

- Jeg har haft så mange kvinder i mit liv, at det ikke handler så meget om udseendet, men mere om personligheden, siger gigoloen, der har visse krav til en eventuelt kæresteforhold.

Du behøver ikke en gigolo for at blive tilfredsstillet

- Det skal være non-monogamt, hvilket betyder, at jeg vil date andre personer, og hun kunne også. Et åbent forhold. Monogami er ikke naturligt, i hvert fald ikke for mig.

Toms barn- og ungdom var præget af vold, druk, stoffer og kriminalitet, indtil han kom i fængsel. Da han kom ud, besluttede han sig for at blive iværksætter og 'ven.' Han har været gigolo i fem år nu.

På den baggrund har han et par råd til mænd, så deres kvinder ikke køber Toms ydelser:

- Mange mænd er egoistiske med deres tid. De er ikke bevidste nok om, at hvis du har nogen, der virkelig elsker dig og holder af dig og er villig til at bruge tid sammen med dig, skal du også bruge tid sammen med dem og være mere bevidst om det - i stedet for måske at være på de sociale medier eller se tv. Man er i et rum, hvor man ser tv sammen, men kommunikerer ikke rigtigt, så man er ikke rigtig sammen.

- Prøv at lær noget om partneren og vær ikke egoistisk. Du er nødt til at holde af den anden person på godt og ondt, og selv når du ikke kan lide noget ved personen, er du stadig nødt til at holde af og acceptere vedkommende, som han eller hun er.

Herunder kan du se interviewet med Tom:

Sponsoreret indhold