Tjald kan give kvinder bedre orgasmer

Foto: MEGA

Måske vil flere kvinder nu kæmpe for en lovliggørelse af cannabis. For topskuddene fra den omdiskuterede marihuanaplante giver nemlig ikke kun en rus af den slags, som gør dig skæv eller stenet. Faktisk kan den også forbedre en helt anden slags rus – nemlig den, der går under navnet orgasme.

Find lækre trusser og strings her

Det viser sig nemlig ud fra et amerikansk studie foretaget i Saint Louis, Missouri, at mange kvinder oplever bedre orgasmer, når de har røget cannabis.

Og ifølge undersøgelsen, der blev publiceret i tidsskriftet Sexual Medicine, var der dobbelt så stor chance for, at de kvinder, der havde røget pot inden sex, fik tilfredsstillende orgasmer.

De kvinder, der brugte stoffet regelmæssigt, havde dobbelt så stor chance for at opnå den ekstra nydelse end de kvinder, der kun brugte det af og til.

Her er en anden vej til bedre sex

 Forskerne har kigget på, hvilke effecter marihuana har på hjernen i forbindelse med testpersonernes sexliv. Man har tidligere ment, at marihuana har ført til øget seksuel aktivitet blandt teenagere, fordi de bliver mindre påpasselige, lige som det er tilfældet med alkohol og stoffer, men i dette studie undersøgte man altså, hvad marihuana gjorde ved kvinders sexliv.  

Man har også tidligere undersøgt, hvilken effekt marihuana har på kvindens vådhed, sexlyst og eventuelle smerter under sex.

  • Det nye ved dette forskningsresultat er, at marihuana nu kan siges at være til nytte i forbindelse med sex. Typisk bliver stoffer undersøgt som en risikofaktor for sex. Jeg mener, at denne rapport viser, at tiderne er ved at skifte, siger Joseph Palamar, der forsker i folkesundhed ved NYU Langone Medical Centre i New York til avisen The Independent.

Kvinderne i forsøget oplevede ligeledes, at de var mere våde og følte færre smerter, når de havde røget marihuana.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close