Det frække17. april 2017

De 11 gyldne tip til det bedste blowjob

Bare drop damebladenes fif og overleveringer fra kvinde til kvinde. Læs i stedet med her. Sådan håber en mand, at du giver et blowjob
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/slik5.jpg
 Foto: All Over

Uanset om du føler du dig usikker på, hvordan du skal gøre, eller om du er typen, der praler overfor veninderne med, at det er din specialitet at give mænd deres livs oplevelse med din mund, så kan du altid blive bedre.

GÅ ALDRIG NED PÅ FRÆKKE TRUSSER

Derfor giver vi dig her den ultimative guide til at give det bedste blowjob. Uanset om det er til din kæreste eller en ny mand. Mestrer du alle punkterne på listen til punkt og prikke, garanterer vi, at der ikke findes den ting, den heldige mand i dit liv ikke vil gøre for dig efterfølgende.

Husker du Sex and the City? Denne Rabbit vil sende dig i orgasmehimmelen

[node:aller-related-content]

De 11 tip til det perfekte blowjob.

 1. Start meget forsigtigt. Blide kys og blide berøringer. Byg det langsomt op, og lad ham hele tiden ville have mere i stedet for bare at suge løs som en støvsuger fra begyndelsen.
 2. Den mest hyppige dødssynd, kvinder gør sig skyldige i, er at glemme kuglerne. Det er en af de overhovedet mest erogene zoner hos en mand. Kys dem, slik dem blidt. Tag dem i munden, som var det bolscher. Leg med dem, mens du har ham i munden. Det vil i sidste ende give ham en langt stærkere og bedre orgasme.
 3. Se ham i øjnene. Ikke hele tiden naturligvis, men jævnligt. Hvis du får øjenkontakt, lige mens dine læber glider langsomt ned over skaftet, vil han efterfølgende skrive dig ind i sin aftenbøn.
 4. Sørg hele tiden for at behandle hans pik som noget helt særligt. Som om intet i verden er vigtigere end den. Vis at du forguder den (uanset om det er tilfældet eller ej – vi taler ikke om kærlighed her, blot om det perfekte blowjob).
 5. Hvis du endelig skal vælge en regel ud, så lad det være denne. Det kan aldrig blive vådt nok. Hvis manden skal opnå optimal nydelse, så er der ingen vej uden om at bruge alt det mundvand, du overhovedet kan afse. Er du tør i munden fordi du har tømmermænd eller bare er dehydreret, så brug en OLIE, som du kan udholde smagen af.
 6. Lad som om den er større, end den er. Fortæl ham, den er stor. Giv ham følelsen af, at du næsten ikke kan have den i munden. Lad som om du får den galt i halsen.
 7. Deepthroating er et delikat emne. Hvis du ikke kan lide tanken, skal du givetvis bare holde dig fra det. Det skal jo være lige så rart for dig som for ham. Men kan du få dig selv til det, så virker det ikke blot fysisk godt, men også visuelt voldsomt frækt for ham, når du tager den helt til roden med tårer i øjnene.
 8. Sig lyde undervejs. Lad ham høre, at du nyder det. Små støn og klynk.
 9. Slik overalt. Ikke blot selve hovedet. Bag på den, foran den, under den samt den følsomme hud, der så poetisk kaldes mellemkødet.
 10. Skift stilling, så han kan se og røre forskellige dele af din krop undervejs. Læg dig for eksempel med røven næsten mod ham, så han kan se dig bagfra. Han vil eksplodere af fryd.
 11. Når han kommer, så har du to valg. Allerhelst bør du tage ladningen i munden, men bryder du dig ikke om det, så stik tungen ud, når han kommer og hold munden tæt på pikken. Forestil dig, at du er den mest slutty af sluts i en underlødig pornofilm. Giv ham følelsen af, at hans udløsning gør dig nærmest lykkelig. At intet er lækrere end det. Han ved jo godt, hvem der ellers bestemmer. Og det er dig. Nu har du nemlig krammet på ham for altid …

PRØV DENNE SØDE CHEMISE <3

Sponsoreret indhold