Strippere ryster røv for at få amerikanerne til at stemme

FOTO: GetYourBootyToThePolls

Det amerikanske præsidentvalg står som bekendt for døren. Det er blevet kaldt et skæbnevalg, og derfor bor flere borgere registrere sig som vælgere.

Køb det bedste sexlegetøj til par lige her

Det er tanken bag en video og kampagne lanceret under hasttagget #GetYourBootyToThePolls.

I videoen optræder en hel række dansere af den slags, der tager tøjet af, mens musikken spiller.

Stripperne kommer fra Atlanta, Georgia, hvor især den mandlige del af sorte vælgere åbenbart ikke registrerer sig så ofte.

I USA skal man registrere sig som vælger, så man får ikke bare tilsendt et valgkort som herhjemme. Normalt ligger stemmeprocenten ved amerikanske præsidentvalg på omkring 60.

Kampagnevideoen er blevet modtaget med begejstring på twitter, hvor sorte og hvide mænd og kvinder (især af demokratisk observans), jubler over den røvrystende tilgang til et ellers lidet sexet og alvorligt emne.

Ikke alle er dog så positive. Under videoen på youtube mener nogle, at den er racistisk, idet den antager, at sorte numser får sorte mænd til at stemme. Andre synes, at det er selve billedet på, hvorfor USA er ved at kollapse.

Underforstået: at man bruger sex og gyngende røve til et ellers vigtigt formål, viser, at vulgariteten og det platte fylder for meget.

Hvad synes du? Ville et par strippere få dig til at stemme ved næste kommunalvalg?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close