Det frække29. marts 2018

Strip-Mama klar med muskelmænd til pigeaften

Strip-mama og realitystjerne Jessica Sky er nu klar med en omgang til alle pigerne derude
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/musleters2.jpg
 Foto: Jessica Sky

Det er lørdag aften, og der er tøsetur på plakaten. Som så mange gange før. Sushi og hvidvin. Og så?

Svaret kommer fra strip-mama og realitystjerne Jessica Sky, der lover, at den perfekte pigeaften bliver til virkelighed i selskab med tre lækre mænd, som hun har døbt 'The Muskelters'.

De tre supertrænede handyr har nemlig til sinds at svinge kården og ramme plet i en event i Aarhus, hvor kvinder har lov at både pifte og more sig over de tre frække performere på scenen.

Og så kommer desuden den berømte og berygtede kunstneren Christian Hornsleth desuden og maler et kunstværk på en smuk mandekrop.

Her er den frækkeste skolepigeuniform til kun kr. 183,- (sponsoreret link)

https://imgix.seoghoer.dk/sh-601201_0.jpg
 Foto: Niels S. Andersen

Lækre Jessica har smidt tøjet mange gange i SE og HØRs spalter. Her er hun som blondine.

Aftenens værtinde, Jessica Sky, der er kendt fra blandt andet 'Danmark om Natten', 'Zulu Djævleræs' og' Divaer i Junglen', har været i branchen i snart 15 år, og hun oplever en stigende efterspørgsel efter mandestrip.

- Jeg synes det er fantastisk, at kvinderne har smag for at se et show med en mand smide tøjet, og at det er kvinderne, der vifter med pengesedlerne. Det er jo den ultimative girl-power! Men mest af alt er det bare mega sjovt, siger Jessica Sky til Det Frække og uddyber.

- Der er forskel på kvinde- og mandestrip. Min opfattelse er, at kvinderne ikke ser det for at blive direkte opstemt, men mere for at smide hæmningerne og få en fed oplevelse sammen.

- Ladys Night´s er blevet in igen, og kvinderne elsker bare at få en stund, hvor kvinder kun er kvinder, siger Jessica.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-940691.jpg
 Foto: Covermodel.dk

- Der sker bare noget, når det er en fest kun med kvinder. Stemningen bliver meget loose, og der er ingen konkurrence eller fare for dårlige scorebemærkninger. De mænd, der er tilstede, er der, fordi det er deres job, og det giver en helt speciel atmosfære.

Jessica Sky har selv nydt at være i showdance-branchen - både som performer, men også som formidler af showdansere over hele Danmark.

- Jeg har været i branchen siden jeg var 21 år og startede mit eget bureau, da jeg var 25, fortæller den veldrejede danser og bureau-mama, der selv blev mor for tre år siden og i den periode har holdt sig uden for rampelyset.

Med showet 'De tre Muskelters', der afholdes 28.april på Hornsleth Bar i Århus, kan man forvente at træde ind i et univers, hvor kvinderne har et frirum og legeplads. De vil blive velmødt af velproportionerede og halvafklædte mænd for derefter at nyde et show med de tre nye mandestjerner. Der er skruet godt op for fræk koreografi, musik, røgmaskine og glinsende olie.

Her finder du den lækreste Shunga Erotisk Massageolie (sponsoreret link)

Du kan finde mere info om arrangementet på www.JessicaSky.dk, og billetterne kan købes via Billetto.dk:

Sponsoreret indhold