Det frække28. februar 2018

Singlekvinder mere lykkelige end singlefyre

Har singlekvinder det virkelig sjovere end singlemænd?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/billede2_1.jpg
 Foto: All Over

Der er åbenbart stor forskel på at være singlemand og singlekvinde. Blandt nogle af fordommene er, at de mandlige singler mest sidder derhjemme foran computerskærmen og ser underlødig pornografi, mens de spiser mad opvarmet i mikroovn og skriver vrede indlæg på Ekstra Bladets onlineforum nationen!

Men kvinderne derimod ligner mest af alt Beyoncé, mens de ligger med perfekt makeup på deres seng og sorterer i frække tilbud fra deres mange bejlere, før turen går i fitnesscenteret eller til Champagnefester på byens nyeste klub.

Men faktisk er der noget om det.

For singlekvinder er ifølge en undersøgelse foretagey af Mintel lykkeligere end singlemænd.

Således sagde hele 61 procent af kvinderne, at de var meget tilfredse med at være singler, og at hele 75 procent af disse slet ikke aktivt ledte efter en partner.

Hos mændene var det kun 49 procent, der angav, at de var tilfredse med singletilværelsen. Hos disse svarede 65 procent dog, at de ikke aktivt søgte en ny partner at dele tilværelseb med.

Ifølge professor Emily Grundy fra Universitetet i Essex, så handler det om, at kvinder bedre synes om at gøre ting alene.

- Der findes beviser for, at kvinder bruger længere tid på husarbejde end mænd. Og jeg tror også, de bruger mere tid på følelsesmæssige bearbejdninger.

- Det antyder, at det er mere krævende for en kvinde både arbejdsmæssigt og følelsesmæssigt at være i et forhold, end det er tilfældet for en mand, siger hun til The Telegraph.

Desuden er kvinderne bedre til at socialisere, når de er singler.

- Kvinder har bedre alternative sociale netværk og andre at betro sig til, hvor mænd har en tendens til at forlade sig helt på deres koner til det og har færre andre sociale bånd.

- Desuden har kvinder, der ikke har en partner, en tendens til at deltage i flere sociale aktiviterer og har flere venner sammenlignet med kvinder i faste forhold. Med mænd forholder det sig omvendt.

Sponsoreret indhold