Det frække27. januar 2017

Sexlegetøj: 3 ting der hjælper på hygiejnen

Sådan holder du dit legetøj rent
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/legetoej2.jpg
 Foto: All Over

Du kender sikkert allerede klassikerne, når det kommer til sexlegetøj. En god dildo, forskellige vibratorer, glidecreme eller en penisring?

Men kender du også til det tilbehør, du kan købe, for at holde hygiejnen i top? Sikkert ikke.

Sammen med Sinful.dk, præsenterer vi herunder 3 ting til soveværelset, som du slet ikke vidste, du behøvede. Læs med, og bliv klogere på, hvad du skal opdatere soveværelset med.

Dette skal du også have i soveværelset

1. Et hygiejnisk opbevaringssystem

De fleste har deres sexlegetøj liggende i natbordsskuffen eller i en hylde langt nede i tøjskabet. Men har du nogensinde overvejet, om dette nu også er den bedste løsning, taget hygiejnen i betragtning?

Den første ting, som du helt sikkert ikke vidste, at du behøvede, er derfor et hygiejnisk opbevaringssystem.

Joyboxx er nomineret til ”Bedste Seksual Sundhedsprodukt” ved den årlige SHE Award og tilmed er den lavet i fødevaregodkendt plast – helt uden PVC, BPA eller phtalater.

Der er altså intet forkert i at købe en masse sexlegetøj – det er bare et problem, når det ikke bliver opbevaret rigtigt.

Og en bonus ved opbevaringssystemet er, at den kan låses af for nysgerrige sjæle.

[node:aller-related-content]

2. ”Luksus lagen” til våde oplevelser

Der er ikke noget værre end at holde sig tilbage, fordi sex bliver beskidt. Det må det nemlig godt være. Her handler det bare om at forberede sig rigtigt på en fræk og våd tur på lagnerne.

Derfor vidste du helt sikkert ikke, at du behøvede et ”Joydivision Wet Games Luksus Lagen”. Dette lagen er lavet til jer, som godt kan lide våde lege – eller blot ikke orker, at skifte sengebetræk hele tiden.

Her får man altså et basiselement til at gøre det lidt mere frækt, og på samme tid praktisk.

3. Sinful Clean Sexlegetøjsrengøring

Den sidste ting, som helt sikkert sørger for en god hygiejne, er noget så simpelt som en spray, udviklet af Sinful.dk.

Når du har brugt dit sexlegetøj, handler det blot om at finde ”Sinful Clean” frem, og rengøre det sexlegetøj, som har været i brug.

Sprayen er antibakteriel og kan nemt bruges sammen med alle former for sexlegetøj.

Som en ekstra bonus, gør dette også, at meget af dit sexlegetøj kan holde i længere tid, da det bliver behandlet ordentligt.

Når du har rengjort sexlegetøjet, kan det med fordel låses trygt og godt ned i opbevaringskassen, så det er klar til næste ”omgang”.

Sponsoreret indhold