Det frække25. november 2019

Sexjulekalender storhitter

Antallet af solgte sexjulekalendere er mere end fordoblet siden sidste år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julelingeri_1_1.jpg
 Foto: MEGA

Hos den erotiske webshop, Sinful (sponsoreret link), har de bemærket en stigende interesse hos mange voksne, der ønsker en lidt frækkere december. I midten af november har Sinful allerede solgt 137 procent flere erotiske julekalendere (sponsoreret link) i forhold til samme tidspunkt i 2018.

Den mest populære pakkekalender fra den erotiske webshop er Sinful Deluxe Julekalender 2019 (sponsoreret link), der allerede har solgt over dobbelt så mange som sidste år. I denne eksklusive julekalender får man kvalitetsprodukter til en værdi af 3.500 kroner fra de mest kendte sexlegetøjsbrands i hele verden.

Deluxe-julekalenderen udkommer i et begrænset antal og den blev hurtigt udsolgt sidste år. Det fortæller Tonny Andersen, CEO hos Sinful, der også forventer, at alle julekalendere bliver udsolgt igen:

- Sidste år var der stor efterspørgsel på vores julekalendere, og vi måtte melde udsolgt hurtigere end vi havde forventet. Derfor har vi valgt at producere mere end dobbelt så mange julekalendere i år sammenlignet med sidste jul. Men nu må vi se om det er nok, fortæller han.

Sammen med Deluxe-julekalenderen får du også en gratis Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 50 ml. (sponsoreret link) og et flot inspirationshæfte til de mange frække overraskelser.

Sammensæt din egen sexjulekalender
Hvis du i stedet gerne vil sammensætte din egen julekalender, har Sinful samlet en række frække kalendergaver (sponsoreret link), der gør ventetiden frem til juleaften ekstra spændende. Det kan også være, du hellere vil forkæle din partner med fire store og frække adventsgaver (sponsoreret link), så kan du også gøre det på Sinfuls hjemmeside.

Sponsoreret indhold