Det frække8. januar 2018

Sex-krystalkuglen: Det får vi mere af i 2018

Se hvilke sextendenser, der bliver større i 2018
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/krystalkugle.jpg
 Foto: All Over

Sex er ikke bare sex. For lige som så mange andre dele af vores privatliv, afspejles vores vaner også i samfundet. Omvendt kan dele af populærkulturen ligeledes have indflydelse på, hvad vi foretager os i soveværelset, og hvad vi køber til brug samme sted.

Vi har stillet en række spørgsmål til Mathilde Machowski, der er sexekspert og medejer af Sinful.dk, som sælger store mængder sexlegetøj til danskerne.

6 frække til Mathilde Machowski

Hvilken slags legetøj kommer vi til at se mere af?

- Vi kommer til at se flere produkter, som er oplevelsesorienterede som f.eks. denne 'oplevelses-æske' This Weekend (sponsoreret link), hvor der er en inspirerende A-Z guide med, så man kan se, hvordan man bruger produkterne, og som lægger op til, at vi kan opnå mere leg og intimitet.

Hvordan har vores legetøjsvaner ændret sig i de senere år?

- Der er stor fokus på legen, intimiteten og fælleskabet. Det er som om, samfundets tendenser smitter ret tydeligt af på vores branche. Kunderne ønsker kvalitetsprodukter, der skaber nærvær og kærlighedsoplevelser. Det er en vidunderlig udvikling.

Hvad fik sit helt store gennembrud i 2017?

- Det fik Sinful-julekalenderen med 24 stykker designer-sexlegetøj. Vi kommer til at se julekalendere med forførelses-produkter i flere supermarkeder og shoppingcentre i 2018. Vi er allerede i dialog med flere som ønsker at tilbyde Sinful julekalenderen med de 24 frække låger.

Hvilke produkter forventer I et stort salg af?

- Oplevelses-æsker med A-Z guides som disse: This Weekend , My First One og Next Step samt økologisk glidecreme (sponsorerede links), som netop er kommet på markedet. Det er allerede en af vores mest efterspurgte.

Hvad er tendenserne for hhv mænd og kvinder – bliver vi mere eksperimenterende?

- Her kan du se tendenserne:

- Og ja, vi er blevet mere åbne for at eksperimentere og taler gerne med vores partner om vores fantasier og lyster.

Hvad var tidligere tabu, men er blevet ’normalt’ i dag?

- Hele Fifty Shades-bølgen har uden tvivl været med til at vise, at soft bondage er så meget mere, end hvad folk har troet. Fænomenet har vist de smukke lege og muligheder, der er ved at tilføje et blindfold eller et sæt bindebånd til legen i dobbeltsengen. Og folk har været meget nysgerrige på at udleve fantasierne derhjemme.

Sponsoreret indhold