Det frække25. februar 2018

Fem frække fif til lækre rollelege med magtforhold

Udlev jeres egne fantasier og leg med magtforhold
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fange.jpg
 Foto: Sinful.dk

Hvis der er noget, vi har lært af de senere års udgivelser af bøger og film i den frække afdeling, så er det, at rigtig mange kvinder tænder på at lege med magtforhold. At blid BDSM er blevet for alle og ikke blot er noget for de mennesker, der går i swingerklubber og har fangekældre under stuegulvet i villaen i Vejle.

Vi har derfor fundet en række remedier, som vil være helt oplagte til jer, der godt kunne tænke jer at lege rollelege, med eller uden kostumer. Lad det være sagt en gang for alle: Magtforhold er frække. I hvert fald i soveværelset.

Baci Prisoner of Love-fangekostume

https://imgix.seoghoer.dk/fange.jpg
 Foto: Sinful.dk

Du har ikke blot været slem, Du har været så slem, at du er kommet i fængsel og er overladt til fængselsvagtens nåde.

Med dette frække fangekostume medfølger også bh, blonde håndjern, blondechoker og nederdel.

Køb det her (sponsoreret link)

Baci Skolepigeuniform

Der er ikke noget at sige til, at man fortjener en straf, når man har iklædt sig et så uartigt outfit som dette.

Den lille ternede mini-skirt og den hvid bindetop med ternede stofkanter indbyder til frække lege med læreren, der næppe kan holde sin begejstring tilbage, når han deler ud af spanskrøret.

Køb den her (sponsoreret link)

Baci Dirty Politiuniform

https://imgix.seoghoer.dk/politi_uniform_01.jpg
 Foto: Sinful.dk

Klokken er mange, og du er ikke blot taget til fange. Når hun ifører sig denne lækre uniform er det bare at gøre, som hun siger. Her er der ingen nåde, og du er overladt til hendes frække fantasier om at dominere dig.

Med denne lækre wetlook kjole medfølger cap, bælte og politiskilt.

Køb den her (sponsoreret link)

Sort læderpisk 47 cm

Det kan godt være, at fysisk afstraffelse blev afskaffet her til lands i sidste århundrede. Men hjemme hos dig, gælder dine love. Måske har han ikke opført sig, som han skulle, og så er du jo næsten nødt til at dele nogle pisk ud, så han lærer at forstå, hvor skabet skal stå.

Denne pisk er fremstillet i læder og kan både bruges til bløde strejf og hårdere slag. Den er velegnet til både begyndere såvel som øvede indenfor spanking.

Vi anbefaler, at du øver dig i at bruge pisken, så du ved, hvor og hvor hårdt den slår, inden du bruger den på din partner.

Køb den her (sponsoreret link)

Anna-maske fra Bijoux Indiscrets

https://imgix.seoghoer.dk/maske_01.jpg
 Foto: Sinful.dk

Denne sensuelle Anna-maske er med til at anonymisere dig og måske også med til at løse op for hæmningerne. Tænk på alt det, man ville turde, hvis man ikke lige var helt sig selv.

Du kan også medbringe den til et maskebal eller en fetichfest. Den sættes direkte fast på ansigtet med de medfølgende stickers. Passer til alle.

Køb den her (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold