Det frække10. juni 2010

SE og HØR-pige: Playboymodel

Joan Divine, som indtil flere gange har optrådt nøgen i Danmarks mest læste ugeblad, rammer forsiden af verdens mest læste mandemagasin
De fleste nøgenmodeller ville give deres højre bryst for at være i Joan Divines sted
De fleste nøgenmodeller ville give deres højre bryst for at være i Joan Divines sted
 Foto: Samsoephotography.dk

Det begyndte for præcis et år siden med den veldrejede Barbara Zatler, som blev den første dansker nogensinde til at komme på forsiden af verdens med prestigefulde mandeblad Playboy.

Læs også: Barbara Zatler: Hård konkurrence

Og den flotte pige har åbenbart fået Playboy-ledelsens opmærksomhed rettet mod Danmark, for nu skal endnu en fræk landsmand pryde den prestigefulde plads på de glitrende sider.

Joan Divine, som adskillige gange har optrådt som SE og HØR-pige, kommer på forsiden af juli-nummeret i Litauen, skriver Ekstra Bladet.

Vil score Hugh Hefner

En forside på Playboy giver automatisk carte blanche til at deltage i de eftertragtede fester i Playboy Mansion i Hollywood, og Joan Divine, som også har snuset til pornoindustrien, har ikke tænkt sig at forpasse sin chance.

- Jeg regner med at vi snart skal over at hilse på Hugh Hefner - er der i øvrigt ikke noget om, at han mangler tre nye kærester? Det bliver kanonspændende, kvidrer Joan Divine til avisen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/det-fraekke/juni/joandivineiplayboytek-jpg.jpg

Så nøgen bliver Joan Divine næppe på forsiden (Foto: samsoephotography.dk)

Læs også: Galleri: Sarah Louises stripper party

Den 31-årige blondine, som er vild med fiskeretter og mænd med humor, er tidligere stripper.

Hun er gode venner med frække Katrine fra Singleliv og for nylig lærte hun sine hemmelige tricks til Steven fra "Paradise Hotel", da han ville lære kunsten at smide tøjet.

Se eller gense Joan Divine strippe:

Sponsoreret indhold