Det frække30. marts 2010

Barbara Zatler: Hård konkurrence

Den danske babe drager snart til Slovenien, hvor hun skal dyste om titlen Årets Playmate. Se de nye billeder
Der er ikke noget at sige til, hvis smukke Barbara bliver årets Playmate
Der er ikke noget at sige til, hvis smukke Barbara bliver årets Playmate
 Foto: Isak Hoffmeyer for Euroman

Med sit lange, lyse hår, sit frække smil og sin velformede krop fordrejer Barbara Zatler hovederne på mænd over hele kloden. Især i Slovenien er de faldet med et brag for danskeren, der har været på forsiden af det slovenske Playboy.

Den 12. april drager hun tilbage til Slovenien for at dyste om titlen som årets playmate, og hun har rigtig gode vinderchancer.

- Vi er 2 piger i finalen, så det er fifty-fifty. Men jeg håber virkelig, jeg vinder. Det betyder meget for mig. Jeg ville blive meget rørt og stolt over det, fortæller den spændte babe.

Læs mere: Barbaras Hollywood-fame

Hvis hun vinder, vanker der en ny bil - en stor, flot BMW, penge, og så kommer hun atter på forsiden af det prestigefyldte Playboy.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/det-fraekke/marts/barbara-zatler-playmate-tek-jpg.jpg

Foto: www.michaelvincent.com

Barbaras mor er halvt slovener og halvt italiener, så den kønne danske pige har været i Slovenien mange gange.

- Jeg talte sproget flydende som barn, men jeg har glemt meget af det, for jeg taler dansk med min mor. Så mit slovenske er meget, meget rustent.

Læs mere: Skuffet hjem fra USA

Modelkarrieren er godt i gang. Nu skal danskeren snart også være med i en film. Hun har besluttet sig for at have base i Danmark efter et kortvarigt ophold i Los Angeles.

- Filmprojektet starter til sommer, så jeg rejser derover i slutningen af april. Men jeg må desværre ikke fortælle mere, røber hun.

Sponsoreret indhold