Se hvilke navne der oftest får et crush

Foto: MEGA

Hvis kærligheden skulle samles i et enkelt navn, så skulle det være i den tidligere badmintonspiller og nuværende tv-vært Camilla Martin. Vi afslører lige om lidt hvorfor.

For der er åbenbart nogle navne, der passer bedre sammen end andre, når vi mennesker skal danne par. Det handler med andre ord ikke kun om udseende, interesser og humoristisk sans.

Datingappen Happn har nemlig statistik, der peger i retning af, at nogle navnekombinationer fungerer bedre sammen end andre. Og her er altså netop navnene Camilla og Martin et perfekt match. Det er i hvert fald den oftest fremkommende kombination i Appens danske udgave.

Er det her Camilla og Martins yndlingslegetøj?

At disse navne oftest resulterer i et crush, som man kalder det på appen, kan der naturligvis være flere årsager til. Eksempelvis er ingen af navnene ligefrem sjældne, og begge navne

I 2019 hedder 24.640 Camilla med ’C’, mens Martin indehaves af 37.134 danskere. De to navne har været mest populære i cirka samme generation, og så afspejler de naturligvis også, at nogle datere foretrækker trygheden i en person, der har et meget klassisk og kendt navn.

Find hinanden med et frækt spil

For landets Camillaer er den næststørste sandsynlighed, at de finder sammen med en Christian. For vor ven Martins vedkommende, er der omvendt en pænt stor chance for, at han render ind i en Maria.

Nu er der heldigvis også en masse dejlige Louiser derude. Og hedder du Louise, så er den mest sandsynlige kombination, at du får en crush sammen med … Martin igen (der åbenbart viser sig at være lidt af en sjuft).

Ifølge Happns statistik er her de mest brugte navnekombinationer, når nogen får et crush.

  1. Camilla og Martin

  2. Camilla og Christian 

  3. Maria og Martin 

  4. Camilla og Rasmus 

  5. Louise og Martin 

  6. Louise og Thomas 

  7. Mette og Thomas 

  8. Louise og Christian 

  9. Maria og Rasmus 

  10. Mette og Martin

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close