Scorerejsen: Rigtigt og forkert

Foto: MEGA

Der er intet som en rejse, der for alvor kan sætte kærligheden i gang. For at forlade de vante rammer til fordel for en uvant destination kan for alvor få blodet til at rulle hurtigere og fyre op under det lækreste sex.

Men der er stor forskel på, hvordan man kan gribe det an. Og udbyttet bliver derefter. Derfor giver vi dig her, kære mand, en lille guide til, hvordan du planlægger den bedst mulige scorerejse, og hvad du så absolut ikke skal gøre.

Husk adaptor til alle stik ;-)

Planlægningen

Forkert: I mødes sammen og tager en lang snak om, hvor I skal hen, og hvordan I skal gøre det. Det er dumt af flere årsager. Dels kommer der deleøkonomi ind i billedet, hvilket er inderligt usexet, og så drukner det hele let i praktik og overvejelser for og imod.

Rigtigt: Du sørger for at finde destination og booker flybilletter til både dig og hende. Kvinder elsker overraskelser og handlekraft. Og så skal I ikke diskutere priser samt fordele og ulemper ved destinationen.

Rejsen

Forkert: I mødes i lufthavnen og skal sammen stå og svede i security, mens hendes taske bliver endevendt og den sidste rest af mystik forsvinder, når du ser hendes kilotunge makeup-bag, der vil kunne forsyne Det Kongelige Teaters sminkeafdeling med produkter resten af 2019. Flyet kan være forsinket, og I er godt trætte og frustrerede, når I endelig er nået frem efter at have spist frygtelig flymad, stået i køer og er blevet grundigt snydt af en lokal taxichauffør.

Rigtigt: Du rejser enten dagen inden eller med et fly nogle timer inden hende. I bevarer mystikken og glæder jer ekstra meget til at ses. Giv hende et passioneret kys, når hun ankommer til hotelværelset, og giv hende 10 minutter til at nette sig, mens du selv for længst har været i bad, er velduftende og har iført dig din flotteste skjorte. Så kan I endelig kaste jer over hinanden.

Glidecreme til nedsat pris

Destinationen

Forkert: Du betragter din kvinde som en forretning. Du vil have mest muligt udbytte på kortest muligt tid, så du tager hende naturligvis med til en effektiv by. Du tænker, at de massive glaspaladser i Bruxelles eller Frankfurt udstråler magt og dominans, eller skulle man måske rejse til Herning?

Rigtigt: Det afgørende er langt hen af vejen byens skønhed. For i de rette omgivelser trives romantikken helt naturligt. Der er således en grund til, at byer som Paris, Rom og Prag er blandt de foretrukne destinationer for mange elskende. Imponer hende ved at finde det helt rigtige hotel i en lidt lokal og skøn del af byen, hvor du tillige kan imponere hende med næste punkt på listen.

Middagen

Forkert: Du hiver hende ned på en tilfældig italiensk restaurant i centrum – uanset om I er i Italien eller ej. Du har ladet dig lokke af de ternede duge og bastflaskerne med levende lys, og på billederne uden for restauranten kan du se, hvordan retterne tager sig ud. Chancen for, at finde en god restaurant helt tilfældigt er ganske lille, og hvis den ligger på en hovedturiståre endnu mindre. I skal være heldige, hvis I slipper for at høre et pling fra mikroovnen, og I kan være sikre på, at regningen trods meget trist og kønsløs mad indtaget sammen med 20 andre skandinaviske turister og et par russere løber op med uventede ekstrating såsom kuvertpris, overpris på vand og naturligvis en lille skarp fra den ligeglade og uopmærksomme tjener.

Rigtigt: Du har forinden undersøgt byens restaurantudvalg grundigt og i øvrigt holdt dig langt væk fra TripAdvisor, der er aldeles ubrugeligt i denne disciplin. Forhør dig blandt venner og bekendte og gå grundigt til værks. Du går næppe helt galt, hvis stedet har en stjerne fra et dækfirma, men mindre kan sagtens gøre det. Det er slet ikke afgørende med prisen. Bare maden og stedet indeholder kærlighed og kvalitet. Gå målrettet efter dette sted og sørg for, at I har tid til en drink inden maden et sted i nærheden.

Resten af aftenen

Forkert: I finder den nærmeste bar med tidens hits, der er skruet op til ukendelighed, mens en flok finske teenagere kappes om at bestille den mest tvivlsomme Sex on The Beach hos den voldsomt langsommelige og selvsmagende bartender, der har brugt hele eftermiddagen på at sætte sit hår.

Rigtigt: Du har forinden fundet det der lille sted, hvor en lokal trio spiller cool jazz á la Miles Davis, mens en tjener kommer ned med gin-tonics, og I holder hinanden i hånden og taler dæmpet mellem kyssene.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close