Det frække 1. juli 2021

Sæt missen fri og giv den sol

Sexperter mener, at du kan booste din sexlyst ved at solbade dine kønsdele
PRIVATFOTO

Det er sommer og solen bager forhåbentligt, hvor du befinder dig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Så grib chancen og lad den varme din mis, vulva, fisse, blomst eller hvad du nu ynder at kalde dine kønsdele.

For det booster sexlysten, mener to kvindelige sexperter.

Klar til sexlegetøj: Prøv sinful.dk's begynderboks

Yoni

Svenske Asa Baav, (ja det kalder hun sig), der har et matchmakingbureau i England, fortæller på britisk morgen-tv om yoni-solbadning.

Yoni er, hvad tantrafolket kalder det kvindelige køn.

Baav fortæller, at folk i Skandinavien er mere åbne overfor nøgenhed og sex end briter, og derfor burde yoni-solbadning ligge lige for.

- Det er en meget smuk måde at forbinde dig med dig selv - feminitet er blot et andet ord for de kvindelige kønsdele, siger Baav, der mener, at alt fra fem sekunder til fem minutter er nok.

Og man behøver jo ikke at gøre det i sin have eller på stranden:

- Du kan gøre det indenfor, hvor solen skinner for åbent vindue.

Sollys er vigtig for kroppen dannelse D-vitamin, og mangel på D-vitamin har da også vist sammehæng med lavt østrogen hos kvinder, der kan føre til mindre lav libido.

Danske Katrine

Den danske sexolog og orgasmeekspert Katrine Berling uddyber overfor SE og HØR yoni-solbadning:

- At solbade sit køn er ikke en ny ide, det er faktisk en oldgammel taoistisk praksis, hvor man lader sit køn eller yoni absorbere den maskuline Yang-energi fra solen. Den nulevende taoistiske mester Mantak Chia siger, at sol-energi er meget sundt og healende for vores køn og anbefaler derfor denne praksis.

Bedst i test: Her er landets mest effektive sexlegetøj

- Når vi går og sidder meget er vores køn ofte lukket og klemt helt sammen, så en anden effekt af solbadningen er, at vi ligger med spredte ben. Derved bliver yoni åbnet op og kvinden får frisk luft til yonien. Det er lige, som når man tager et plaster af et sår for at give det frisk luft, solbadning har den samme effekt for vores køn, siger Berling.

- Sidst men ikke mindst så kan den varme sol på vores køn være direkte lystbetonet. Det kan næsten mærkes, som at man elsker med solens varme maskuline energi. Så efter en halv time i solen med en åben yoni, kan man godt få lyst til sex enten med sig selv eller partner, siger Berling, der oplyser, at mænd også booster sexlysten med sol på lingam, altså dilleren.

Du skal ligge sådan:

Sådan gør du

Katrine Berling giver her en lynguide til yoni-solbadning:

Find et uforstyrret sted hvor du kan være nøgen.

Læg dig godt til rette på ryggen med knæene ud til siden, så du blotter din køn, og lad dine fødder mødes. Det kan være hårdt at ligge sådan hvis du ikke er vant til det, så læg endelig puder under dine knæ.

At ligge sådan er også godt, fordi du åbner op i dit hofteparti.

Husk at tilføje lidt solcreme på din yoni, inden du solbader hende, du vil jo helst ikke have en forbrænding på den fine hud.

Sponsoreret indhold