Det frække1. september 2023

Sådan ser din orgasme ud - ifølge kunstig intelligens

Værsgo: Orgasmekunst af kunstig intelligens skabt på baggrund af orgasmedata
Ser din orgasme sådan ud?
Ser din orgasme sådan ud?
 Foto: lovehoney.com

Du ved, hvordan en orgasme føles. Det kan dog være svært at beskrive og endnu sværere at vise.

Så er det jo godt, at vi har kunstig intelligens. For folkene på sexhoppen Lovehoney har allieret sig med legetøjsproducent samt eksperter i AI for at få syn for sagn.

De har simpelthen fodret en kunstig intelligens med mænd og kvinder orgasmedata, hvorpå programmet har skabt billeder af disse orgiastiske højdepunkter.

Fem mænd blev sat til at masturbere med et Arcwave onanirør, fem kvinder med en Womaniser Pleasure Air Toy, imens de var udstyret med EKG-sensorer, der måler hjerterytme.

De data blev så tolket af den kunstige intelligens, der kreerede billeder som disse:

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-31/orga.png
Fire orgasmer.
 Foto: lovehoney.com

Elisabeth Neumann, der er sexolog hos Lovehoney, synes, det er spændende, at billederne er forskellige - ligesom orgasmerne:

- Orgasmer kan være kraftfulde, intense og jordskælvsagtige, mens andre er blide, kildrende eller overraskende. Uanset hvad, er de umulige at ignorere! siger hun

Hun mener, at disse visuelle repræsentationer af forskellige orgasmer viser, at der ikke kun findes én 'rigtig' eller 'normal' type orgasme.

Her er danskernes foretrukne sexlegetøj

Tidligere har Lovehoney lavet en undersøgelse, hvor kvinder beskrev deres orgasmer som fx vulkaner og fyrværkeri. Og de nye computerskabte fotos viser, at orgasmerne er endnu mere varierede:

- Orgasmer ligeså unikke som fingeraftryk, en livlig blanding af farver, energier og følelser.

Du bemærker måske den klassiske mande- og kvindefarveri i billeder? Det forklares med, at selvom man forsøger at fjerne fordomme og kønsstereotyper, er den ubevidste bias, som AI har, tydelig. Fx ved at tilskrive en mere 'traditionelt' feminin farve til den kvindelige orgasme i koden og en mørkere, måske mere 'maskulin' farve til den mandlige orgasme.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-31/ogaslov.png
Flere orgasmer.
 Foto: lovehoney.com

Sponsoreret indhold