Det frække23. oktober 2018

Sådan kan du se på fingrene, om en person er homoseksuel

Ny forskning antyder, at du kan se på en persons fingre, om vedkommende er homoseksuel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/haender.jpg
 Foto: Aller

Vis mig dine hænder, og jeg skal sige dig hvem du er.

Sådan kan du ikke blot høre det fra spåkonen, men fremover også fra videnskabsmanden. For der er tilsyneladende en sammenhæng mellem dine fingres længde og din seksualitet.

Hvis du er mand, så var det måske en ide at eksperimentere analt (sponsoreret link)

Tidligere har man påvist, at forholdet mellem længden på pegefinger og ringfinger er påvirket af hormonpåvirkninger allerede i fosterstadiet, og jo mere testosteron et foster udsættes for, desto mere "mandlige" vil hænderne blive. Hos en kvinde vil pege- og ringfingeren typisk have samme længde, mens en mand typisk vil have en længere ringfinger end pegefinger.

Men forskere fra University of Essex har netop offentliggjort et studie i Archives of Sexual Behavior, der peger på, at dette forhold også spiller ind på en persons seksualitet.

Således undersøgte man 14 mandlige og 18 kvindelige enæggede tvillinger, der havde forskellig seksualitet.

Og resultatet var tydeligt. Hos de kvindelige tvillinger var der en klar overvægt at ’mandefingre’ hos de lesbiske og de biseksuelle i forhold til de heteroseksuelle.

Uanset hvad du er til, så bør du have mindst én lækker dildo i natskuffen (sponsoreret link)

Omvendt var det tilfældet hos de mandlige tvillinger, at de homoseksuelle og biseksuelle brødre havde endnu mere ’mandeagtige’ hænder end dem, der udelukkende var til kvinder. Det forhold sig omvendt af, hvad forskerne ellers havde troet. Forskellene var dog ikke så store hos mændene som hos kvinderne.

”Eftersom enæggede tvillinger, som deler 100 procent af deres gener, kan have forskellig seksuel observans, så må andre faktorer end genetik spille ind. For eksempel forskellig udsættelse for mandlige hormoner (androgener) såsom testosteron i livmoderen,” lyder det i rapporten.

Her kan du eksperimentere med din seksualitet (sponsoreret link)

“Vores forskning tyder på, at vores seksualitet bliver afgjort i livmoderen og er afhængig af mængderne af de mandlige hormoner, vi udsættes for, eller den måde vores individuelle kroppe reagerer på hormonerne, hvor dem, der udsættes for større mængder af testosteron, har større sandsynlighed for at blive biseksuelle eller homoseksuelle."

”Ved at se på forskellene på fingerlængder, kan man få en ide om en persons seksualitet,” lyder det i rapporten, hvor det dog samtidig understreges, at man ikke kan afgøre en persons seksualitet på hænderne. Det kan i stedet bruges som et generaliserende værktøj.

Sponsoreret indhold