Det frække27. maj 2016

5 grunde til at kvinder elsker pigesex

Du kan sagtens være til mænd, selv om du får smag for pigesex.
Af af
Krystalliseret kys
 Foto: Shutterstock

Har du haft fantasier om pigesex og overvejer du at eksperimentere mere med biseksualiteten? Så læs med her og få Tidens Kvinders 5 gode grunde til hvorfor kvinder elsker at elske med kvinder.

5 grunde til hvorfor kvinder elsker pigesex

1. Kvinder har tålmodigheden på deres side
Kvinder er tit væsentlig mere tålmodige partnere og elskere end deres mandlige partnere er, formentlig fordi kvinder ikke fysisk har noget de skal af med ligesom mandens sæd.

[node:aller-related-content]

2. Kvinder er mere sanselige
Kvinder værdsætter i højere grad elskov hvor der er en flydende grænse mellem sex og omsorg, og hvor der er fokus på blide kærtegn, nydelse og kys.
3. Kvindekroppen er blød og smuk
Der er noget helt specielt omkring kvindens krop: hendes bryster, balder, det runde, kroppen der svajer og det bløde man kan putte sig ind i - alt i alt, et tiltalende design.

Gør kroppen endnu blødere med disse

4. Kvinder ved mere om kvinder
En anden kvinde ved hvordan din krop fungerer rent fysisk, og hun vil derfor ofte have en bedre fornemmelse for, hvilke knapper der skal trykkes på.

Tryk på de rette knappe med disse vibratorer

5. Der er en psykisk forbindelse mellem kvinder
Der er en slags indforståethed med kvinder som ikke behøver en forklaring, men som skaber intimitet. Vi er meget forskellige, men alligevel er der en del vi deler med hinanden pga. kønnet.

Vidste du at.. 5 ud af 10 kvinder fantaserer om pigesex

En undersøgelse foretaget af Boise State University i USA, hvor 484 heteroseksuelle kvinder deltog, viste, at hele 50 % af kvinderne i et eller andet omfang sexfantaserede om andre kvinder. Om du er i den ene eller anden halvdel, ved kun du.

Læs også : Er du til pigesex?

Sponsoreret indhold