Det frække2. oktober 2015

Sådan får du hende med på en trekant

Det er de fleste mænds varmeste fantasi. Men hvad skal du gøre for at udleve den med din partner?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/trekant_aop.jpg
 All Over Press

Blandt de øverste pladser på listen over mænds sexfantasier ligger trekanten. Altså en ’menage à trois’ af den slags, hvor han får lov at være i centrum af to dejlige kvinders seksuelle opmærksomhed. Hvor han helt grundlæggende har dobbelt så meget kvinde med i sengen, end han plejer.

Du kan finde masser af kinky udstyr, der kan gøre din trekant endnu frækkere på Sinful.dk.

Men det er trods alt de færreste, der ender med at udleve fantasien. Dels fordi det kan være svært at finde to villige kvinder, og er man i et forhold, kræver det jo i sagens natur, at kæresten eller konen har lyst til at dele sin mand med en anden kvinde for en stund.

- Allerførst skal man starte med at dele fantasien med kæresten. Det viser jo så, om man har et parforhold, der kan bære samtalen. Jeg tror i det hele taget, at man kommer langt med at kunne tale med hinanden om sine fantasier, siger sexolog og terapeut Amanda Lagoni.

Hun mener, at en del allerede under denne samtale vil finde ud af, at det ikke er noget for dem alligevel. At fantasien var fræk, men at den måske ikke skal udleves.

Men er man alligevel nået frem til, at begge parter synes, at idéen er god og fræk, så skal man tale igennem, hvad man vil være med til. For det er jo ikke sikkert, at man har de samme ønsker til akten. For man skal være opmærksom på, at når man skal have sex med en tredjepart, at man i parforholdet får opfyldt sine behov først.

- Man skal ikke trække en tredjepart ind, fordi man ikke har nok i hinanden, men fordi man har lyst til at give hinanden noget mere.

Prøv også med sexede kostumer her.

Og så skal man lave nogle rammer, foreslår Amanda Lagoni.

- Må min mand for eksempel kysse den anden kvinde? Må han penetrere? Hvad med prævention? Det er vigtigt at tage den snak, så man ikke står med disse ting bagefter.

Og er man først nået dertil, så er næste trin på listen at finde tredjeparten. Og der er naturligvis forskellige metoder.

- Nogle bruger Scor.dk, hvor de opretter en parprofil, hvor man kan lægge billeder ud af sig selv – eller dele af sig selv. Og så skriver man, hvad man søger. Og her er det meget vigtigt, tror jeg, at man skriver meget tydeligt, at man søger en kvinde med den og den profil, og at det skal være under de og de rammer, siger sexologen og tilføjer:

- For man skal på forhånd være klar over, at det måske bare skal være sådan, at manden mest ser på, mens pigerne leger med hinanden, eller om han må penetrere.

- Man skal være meget konkret, så alle ved, hvad der kan forventes. Og så er det måske også meget lettere at komme i gang med at lege, så der ikke opstår problemer undervejs, og så det bliver en god oplevelse første gang.

Der er naturligvis også situationen, hvor man ikke finder en pige udefra, men hvor det er én, man kender. En af kærestens veninder for eksempel. Men den slags kan være farligt. Vigtigst igen er ifølge Amanda Lagoni de klare rammer.'

Find masser af inspiration til et godt sexliv på Sinful.dk.

- Det kan være rigtig godt med en, man kender, fordi det kan være trygt. Men det kan jo også skabe en situation, hvor man kan blive jaloux. Og måske kan man i en anden social sammenhæng så komme ud for, at man oplever, at manden flirter med veninden. ’Var hun nu bedre end mig?’ På den måde kan det være godt med en, man ikke skal se igen.

Sæt hellere rammerne stramt, og løsn dem så undervejs i stedet for at prøve at være så åben som muligt.

- For det kan give bagslag, råder sexologen, der minder om, at man virkelig skal tænke sig om. Det kan nemlig godt koste forholdet, og man skal være meget opmærksom på, om det er noget, man tør risikere.

- Har man først åbnet den dør, så kan man ikke lukke den igen, understreger Amanda Lagoni.

Sponsoreret indhold