Det frække17. december 2016

10 problemer kun beskidte piger har

Er du også en kinky kvinde, der kan genkende nogle af disse problemer?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bondage_5.jpg
 Foto: All Over

Føler du også nogle gange, at du er den eneste i venindeflokken, der bare har en frækkere tankegang end de fleste?

Er du træt af at høre om missionærsex og skyldfølelse efter venindernes røvsyge engangsknald? Så vær ikke ked af det, men i stedet trygt forsikret om, at der er masser af ligesindede derude, som har mindst lige såp beskidte fantasier, som du har.

Det fremgår blandt andet af sitet Whisper.sh, hvor helt almindelige mennesker anonymt deler deres inderste hemmeligheder med hinanden. Vi har fundet ti af slagsen fra kvinder, der alle føler det problematisk, at de er mere kinky end de fleste.

[node:aller-related-content]

Har du husket håndjern?

  • Jeg er for fræk til min mand. Han vil ikke lade mig have et åbent ægteskab, så jeg leger hver dag online med andre mænd, og det er slet ikke tilfredsstillende mere. Jeg føler mig som et frygteligt menneske, men jeg har brug for at få lettet trykket.
  • Jeg er så ufatteligt kinky. Men jeg vil ikke have, at folk skal synes, jeg er sær.
  • Den der følelse, når du siger, at du leder efter en, der er virkelig beskidt, og vedkommende så siger: ’Åh, ja. Jeg er så fræk. Jeg elsker at bide og rive i håret lol.’ Og du er bare …Nej. Nej, min skat. Du forstår slet ikke.
  • Når fyre siger ’Jeg er så kinky’, og du så spørger dem, hvad deres fetich er, og de siger ’jeg kan lide anal’ eller ’jeg kan lide blowjobs’. Dude, pis af. Det er jo ikke beskidt.

Køb kinky blindfolds og masker her

  • Jeg er virkelig til hardcore/beskidt sex. Det eneste problem er, at jeg er jomfru.
  • Jeg er for beskidt til at være i et forhold. Hvis de kendte til det pis, jeg har lavet tidligere. Ingen vil have en pige, der er blevet tager af tre fyre på en gang.
  • Beskidt pige i fitnesscenteret-problemer. Mår du skifter til træningstøjet, og du prøver at skjule dine skrammer.

Pep sexlivet op med et frækt kostume

  • Kinky pige-problemer: Det er umuligt at finde en fyr, der vil være så ond og hård ved dig, som du ønsker, når du har så få grænser.
  • Det værste, der kan ske, er, når du kommer til at slå din elskede … På den forkerte måde. Åh, beskidte problemer.
  • Andre der også har problemet at være kinky, men uerfaren? Jeg ville, jeg havde nogen, der vidste, hvad de gjorde og kunne lære mig op.

Bliv oplært med et blidt bondagesæt

Sponsoreret indhold