Sådan får du en større penis

FOTO: SHUTTERSTOCK.COM

]Vidste du, at du kan få en større penis helt uden brug af kirurgi eller andre smertefulde indgreb? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det på inden måde.

Hos Danmarks største webshop med sexlegetøj, Sinful.dk, har de et stort udvalg af forskellige måder, hvorpå du kan få en længere og større penis (sponsoreret link).

Du kan for eksempel prøve et penissleeve (sponsoreret link) eller en penispumpe (sponsoreret link), men hvis du gerne vil have en længerevarende effekt, så er en   penisforlænger (sponsoreret link) noget for dig.

Kender du ikke til nogen af produkterne? Bare rolig! Vi har udvalgt 5 populære produkter, der alle kan give dig en større penis, som med sikkerhed vil glæde både dig og din partner.

Vibrerende Penis Extender Sleeve

Vil du have en øjeblikkeligt større penis og samtidig tilføre en ekstra pirrende dimension til legen, så er dette vibrerende penissleeve noget for dig. Sleevet giver dig en større penis og øger din stamina, imens strukturen på indersiden og ydersiden stimulerer både dig og din partner. Der medfølger en bulletvibrator med 10 forskellige vibrationsmønstre.

Prøv det vibrerende penissleeve (sponsoreret link)

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve

Vil du gerne have masser af fylde og en god længde, så skal du prøve det her penissleve på hele 18 centimeter. Her får du et naturtro udseende med kraftige, markerede årer langs skaftet, der føles ekstra pirrerende for din partner. Penissleevet, der styrker din erektion og modvirker eventuelle rejsningsproblemer, er håndlavet i USA og fremstillet i kvalitetssilikone.

Køb det realistiske penissleeve her (sponsoreret link)

Male Edge Basic Penisforstørrer

Hvis du ikke kun vil have en større penis her og nu, men også på længere sigt, så skal du kigge efter en penisforlænger. Dette produkt fra Male Edge er klinisk bevist og anbefalet af læger verden over. Allerede efter 3-6 måneders brug kan din penis bliver 30% større, mens størrelsen kan øges med helt op til 80% ved længerevarende brug. Så hvad venter du på?

Læs mere om den vedvarende penisforstørrer (sponsoreret link)

Baseks Klassisk Penispumpe

Med en penispumpe kan du endelig få den kraftfulde erektion, du drømmer om. Du placerer ganske enkelt pumpen over din penis og ved hjælp af håndpumpen danner du et effektivt vakuum, der midlertidigt øger størrelsen på din bedste ven. Du kan både bruge penispumpen inden onani og sex - begge dele vil give en ekstra lækker oplevelse.

Få en større penis med en penispumpe (sponsoreret link)

Inverma Largo Penis Creme

Vi slutter af med en creme, som også lover en større penis og mere længerevarende erektion, hvis du bruger den over en længere periode. De fleste mænd oplever de første resultater allerede inden for 14 dage ved at smøre penis 1-2 gange dagligt. Over længere tid kan de kraftigere erektioner desuden give en øget penisstørrelse i slap tilstand.

Læs mere om den smarte peniscreme (sponsoreret link)

[node:aller-related-content:1

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close