Det frække 12. maj 2019

Sådan får du den frækkeste datenight

En tur ude i byen med kæresten er altid hyggelig. Men nu kan du skifte stemningen fra hyggelig til drøn fræk på nul komma fem.
Foto: Shutterstock

Skal jeres dates ude i byen gøres endnu frækkere, end I nogensinde har prøvet dem før, er et vibratoræg (sponsoreret link) det helt rigtige at investere i.

Her kan I tage de pirrende parlege med ud i offentligheden, hvor det kun er jer der ved præcis, hvad det er, der foregår. Her får du tre gode idéer til jeres næste frække date.

1. En fræk tur i biografen

En tur i biografen er det oplagte sted at holde jeres frække datenight. I biografen er der store, bløde sæder, man virkelig kan synke ned i, og når først lyset bliver slukket, er der ingen der kan se, hvad det er, I laver. Start daten allerede derhjemme ved at forære din udkårne et Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg (sponsoreret link).

Ægget kan hun sætte op i sig og give dig den medfølgende fjernbetjeningen, så det er dig, der har den fulde kontrol over, hvor meget, eller hvor lidt, hun skal have lov til at nyde de pulserende vibrationer, imens I er inde i biografens mørke. De høje lyde fra filmen vil måske kunne skjule hendes sagte støn, men sørg for at være diskrete, så I ikke bliver smidt ud af biografen.

Den afsluttende scene må I selv udføre, når I er kommet hjem igen.

2. Tag på picnic

De fleste har en fræk fantasi om at dyrke sex i naturen, men det er ofte forbundet med en del små problemer. Der kan komme græs, sand eller jord ind alle de forkerte steder, eller også bliver man forstyrret, når man først er kommet godt i gang. Her kan et vibratoræg som Baseks Fjernbetjent Love Vibratoræg (sponsoreret link) være jeres løsning. Det giver jer nemlig mulighed for at gøre den uskyldige skovtur til en mere fræk en af slagsen.

Gem jer lidt væk fra de andre, der måtte være i nærheden, og send hende til klimaks med de indvendige vibrationer i kombination med udvendig stimulering, der kan klares under det tæppe, I har taget med til jeres picnic.

3. En anderledes tur ud at spise

Skal I gøre jeres restaurantbesøg endnu mere lækkert, kan I gå ud fra samme skabelon som biografturen. Start med at lade hende tage vibrator ægget op i sig, inden I smutter mod restauranten. I kan med fordel vælge at tage på en restaurant, der er en smule mere højlydt, sådan I kan være sikre på at skjule lydene fra vibratoren, da det ikke kan garanteres, at den er helt lydløs.

Nyd at have den fulde kontrol over hendes nydelse, og lad det være op til dig, hvornår vibrationerne skal ramme hende. Tag hende helt til kanten, hvor du kan se, at hendes øjne er blevet helt mørke af begær, og hendes vejrtrækning bliver mere besværet. Måske I ender ude på restaurantens toilet, hvor I endelig kan sætte kløerne i hinanden.

Sponsoreret indhold