Det frække24. februar 2016

Så meget skal du knalde for at forbrænde en Snickers

Du kan roligt tage en snickers eller to - der er nemlig sjovere måder at forbrænde kalorierne på end i et svedigt fitnesscenter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/snickers.jpg
 (Foto: All Over Press)

Du kender den godt – den dårlige samvittighed når du snupper en Snickers eller to sammen med kæresten fredag aften foran kukkassen. Når så du siger ”jeg burde ikke spise den” eller ”jeg burde dyrke noget motion”, så svarer han kækt: ”Det kan vi da klare senere, høh-høh!”

Men kan du bolle håndtagene fra en Snickers væk – eller fra en hvilken som helst anden chokoladebar naturligvis? Svaret er enkelt: JA, det kan du godt. Du skal bare bolle i længere tid end din kæreste skal for at forbrænde alle kalorierne. Samtidig kræver det sin mand (og kvinde).

Find masser af inspiration og sexlegetøj - og forbrænd samtidigt masser af kalorier

Sex er i kategorien: lettere motion
I et canadisk studie har man undersøgt kalorieforbruget ved sex hos 21 heteroseksuelle par i alderen 18 til 35 år. Det er svært at lave sådan et forsøg og få et ensidigt svar da din forbrænding afhænger af rigtig mange ting – alder, køn, vægt, højde, gener, kondition osv. – samtidig med det jo også afhænger af hvordan, hvor heftigt og hvor længe i dyrker sex, men gennemsnitligt viste det sig at denne gruppe havde sex i omkring 25 minutter – den korteste tur varede 10 minutter, den længste knap 1 time.

Gør sexlivet sjovere med sexlegetøj fra Sexshop.dk

Resultatet viste at mænd – i den aldersgruppe – gennemsnitlig forbrænder 4,2 kalorier i minuttet under sex, mens kvinder forbrænder 3,1 kalorier i minuttet. Hvem sagde uretfærdigt?

Men det sætter så sex i kategorien: Lettere motion – i stil med en rask gåtur.

Find det helt rigtige "trænings"udstyr på Sexshop.dk

Snup en løbetur i stedet
Det betyder at der skal en del minutter til for at forbrænde en Snickers. En Snickers indeholder ca. 240 kalorier. Med andre ord skal en mand bolle i knap 1 time for at forbrænde den, mens en kvinde skal bolle i godt og vel 1 time og 15 minutter. Så han er altså forud på en kvart Snickers hver gang I tager en tur på lagenerne hvis du skal nå at forbrænde hele din.

Forbrænd endnu mere med et fantastisk forspil

Du kan også give ham en tiendedel af din Snickers – svarende til ca. 5 g – og så mødes på halvvejen. Eller du kunne snuppe en løbetur i stedet på 20 minutter, og så var det overstået, meeeen sex er nu engang sjovere, ikk’?

Og så til de andre chokoladebarer
Der er ikke så stor forskel på hvilken chokoladebar du spiser. De ligger ret tæt kaloriemæssigt. Dog skal du vælge Daim hvis du vil have en lang tur på lagenet for her skal du bolle i over 1½ time for at forbrænde den. Kan din kæreste ikke klare distancen, så kan du også onanere – det hedder sig at man taber op til 150 kalorier pr. omgang onani, men om der er noget videnskabeligt grundlag for dette, skal vi lade være usagt.

Har du brug for mere sex end din kæreste, så snup en dildo-vibrator

Sponsoreret indhold