Det frække25. august 2023

Så meget knald på er der i bøssers one night stands

Mænd, der har sex med mænd, giver den gas
De fleste engang indeholder kys og blæs.
De fleste engang indeholder kys og blæs.
 FOTO: Colourbox.com

Ka-ching.

Du har været heldig og scoret.

I skal til at flå tøjet af hinanden, men hvad sker der efter de dybe kys?

Her er det bedste legetøj til numsen

Well, hvis du er mand og din nye scoring også er en mand, er der god sandsynlighed for, at I folder jer ud og kommer godt ud i enderne.

I hvert fald hvis data fra et nyt australsk studie om homoseksuelle mænds engangsknald passer til danske forhold. Eller rettere: Mænd som har sex med mænd (MSM).

Forskerne fik fat i flere en 1500 mænd, som alle har haft et one night stand med en anden mand.

Der blev spurgt ind til, hvilke ni seksuelle aktiviteter, som de hyggede sig med i deres seneste engangsknald.

Mændene kunne altså godt have prøvet flere ting, end de svarer på i studiet, men for overskuelighedens skyld fokuserede forskerne på disse ni:

Husk den rigtige glidecreme

Kysse.

Berøre/få berørt penis.

Gensidig onani (hvor spyt blev brugt som glidemiddel).

Give et rimjob (slikke i numsen).

Modtage rimbob (blive slikket i numsen).

Give fellatio (blowjob.

Modtage fellatio (blowjob).

Modtage analsex (få penis i numse).

Give analsex (stikke penis i numse)

Svarene fordelte sig således.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-24/bd.png
 Foto: Archives of Sexual Behavior

Det fremgår blandt andet, at den mest brugte kombination af de ni aktiviteter var samtlige aktiviteter. 11 procent af deltagerne gav den fuld gas på lagnerne.

I den anden ende af populariteten var at kun modtage et blæs. At få et blowjob, uden kys eller noget andet, blev prøvet af 10 ud af de 1542 mænd, altså 0,6 procent af deltagerne.

Forskerne fandt også ud af, hvilke kombinationer der oftest dukkede om samtidig. Her var kys og slikke pik og kys og få slikket pik de alle mest udbredte. Cirka 80 procent af alle knald indeholdt denne kombi.

I den modsatte ende var visse kombinationer næsten obligatoriske. Når der er en, som får en penis i numsen, er vedkommende næsten helt sikkert også slikket i røven først. Og hvis der er en, der har stukket sit erigerede i bagdelen på sin partner, har han næsten helt sikkert også haft sin tunge der først.

Overordnet var der cirka 50 mændene, som både kyssede og gav anal og 48 procent, der kyssede og modtag analsex. ‘Kun’ 29 procent var både givere og modtagere af analsex i seneste engangsknald.

Her får du dit livs håndjob

Analyser

Forskerne konkluderer:

- Vi fandt, at der var en bred vifte af kombinationer af seksuelle aktiviteter, hvor hver tiende mand engagerede sig i alle ni seksuelle aktiviteter under en enkelt sexoplevelse. De mest almindelige par af seksuelle aktiviteter omfattede fellatio, hvilket er i overensstemmelse med tidligere forskning om MSM's seksuelle adfærd. Vores analyse afslørede også, at visse kombinationer af seksuelle aktiviteter forekom sammen hyppigere end forventet tilfældigt, hvilket kan have betydning for mænds seksuelle adfærd og risiko for overførsel af bakterielle kønssygdomme.

Hermed kommer vi frem til egentlige baggrund for undersøgelse: Risikoen for kønssygdomme, som næsten altid er fokus i studier om uforpligtende sex, især når der er gay sex på agendaen. I dette tilfælde drejer det sig om risikoen for at pådrage sig fx gonore i hals, anus og urinrør som følge at kombination af flere seksuelle aktiviteter som analsex og rimming.

Det er desværre sjældent, at forskerne har en mere sexpositiv indgangsvinkel, som i dette tilfælde kunne handle om, at mænd, der har uforpligtende sex med mænd, gør det på mange måder.


Sponsoreret indhold