Det frække 22. august 2016

Disse danske kendte er din onanifantasi

Se hvilke kendte SE og HØRs læsere fantaserer om, når de onanerer
Foto: All Over

SE og HØRs læsere er de frækkeste i landet. Og det har vi netop fået bekræftet i vores store onaniundersøgelse, hvor vi blandt andet har kunnet fortælle, hvor ofte I leger med jer selv.

Det næste spørgsmål er så, hvem der er med i soveværelset, når I tager sagen i egen hånd. Altså i fantasien. Vi gav jer en række valgmuligheder, og resultatet var for mændenes vedkommende klart. I havde nemlig en tendens til at foretrække de danske kvinder.

De er jo også verdens lækreste. Og derfor får I en liste over de herrernes foretrukne danske lækkerheder.

[node:aller-related-content]

Der skulle dog lidt italiensk blod ind over, da den mest efterrtragtede kvinde i herrefantasierne var den yndige Stephania Potalivo, som er bedst kendt blandt de ganske unge mennesker, som nyder hende i Zulu-serien 'Sjit Happens', hvor hun giver den som charmerende modeassistent.

Foto: Mikael Rieck

Den lille, lækre brunette slår dermed med ti procent af stemmerne den høje, blonde sportsstjerne Caroline Wozniacki, der måske ikke imponerer på tennisbanerne for tiden, men altså distancerer både skuespilleren Julie Zangenberg og undertøjsmodellen Nina Agdal på en delt tredjeplads.

Foto: All Over
(Foto: All Over)

Gør legen bedre med glidecreme

Femtepladsen går til blogger og tidligere glamourmodel Mascha Vang, der har flere M!-forsider bag sig end nogen anden. Så selv om hun i dag mest koncentrerer sig om sin blogging-business og salg af børnetøj i datterens navn, så er hun altså stadig en våd drøm for mange mænd.

Det samme er den allestedsnærværende sangerinde Medina, der da også har lidt sydamerikansk blod blandet i sine ellers oprindeligt aarhusianske blodårer.

Køb en lækker klitorisvibrator her

De følgende pladser går i nævnte rækkefølge til realitystjernen Irina Olsen, skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke, modellen Josefine Skriver, radioværten Sara Frost og bloggeren Fie Laursen.

Næste gang får du at vide, hvilke mænd de danske kvinder fantaserer om.

Sponsoreret indhold