Det frække17. april 2024

Så mange kvinder drømmer om orgier

Har du også de fantasier?
Yong couple having love in night lights with color background behind the curtain
Der behøver ikke at være langt fra fantasi til virkelighed. Måske er der en swingerklub i nærheden...
 FOTO: Colourbox.com

Sex med en person er jo ret dejligt. Så må en trekant jo være forrygende, og derfra er det jo ikke langt til orgiet, hvor man kan give sig hen i et bunkepul af svedige kroppe.

Orgiet - eller lidt mere prosaisk bunkepulet - er angiveligt noget, som mange kvinder drømmer om.

Med en dobbeltdildo behøver du slet ikke andre til din drømmetrekant

I hvert fald hvis man skal tro på de tal, som den britiske sexdatingapp Pure leverer. On det så er ren fantasi fra kvindernes eller et decideret ønske om at deltage i orgierne, skal være usagt.

Men 35 procent, altå cirka hver tredje i undersøgelsen, udtrykker interesse i orgier, som i denne forbindelse også tæller firkanter og trekanter.

Sexologen Gigi Engle påpeger overfor metro.co.uk, for en god ordens skyld, at i et orgie er man først og fremmest bare flere tilstede i samme rum, som knalder på kryds og tværs - mens et gangbang har en person (typisk en kvinder) i centrum for et større antal partnere, typisk mænd.

Men hvad gør gruppesex så tiltrækkende for kvinder?

- Man kan udforske voyeurisme og ekshibitionisme, som er kæmpe kink, fordi man kan se og blive set af andre i en orgiesituation.

- Det er ren hedonisme at engagere sig i denne aktivitet og udnytte sin lystfulde, dyriske side. Det er tabu, og socialt set er det vildt at have et orgie. Det kan være virkelig spændende, mener sexologen.

Sexappens undersøgelse peger på, at også hård sex og diverse varianter af BDSM ligger højt på kvinders sexdrømmeliste. Rollespil tiltrækker omkring 20 procentsex, mens sex i det offentlige rum samt brug af sexlegetøj følger lige efter.

Hvad afholder så kvinderne i at udfolde fantasier i virkeligheden?

52 procent af af kvinderne sangiver, at de er bange for at blive (for-)dømt af deres partner, mens 46 procent føler sig utrygge ved at dele fantasierne. En del af kvinder har haft dårlige erfaringer med at fortælle en partner om lysterne: Næsten 30 procent fortryder at de tidligere havde delt noget, de tændte på, og derfor tøver de med at gøre det igen.

Sex- og parforholdsekspert Dr. Tara, mener, at kvinder skal turde sig fra og til:

- Neg ville ønske, at kvinder kunne tale frit om sex på en sund måde uden at blive opfattet negativt. Uddan dig selv om sex, seksualitet og nydelse. Jo mere du ved, jo mere vil du føle dig styrket, fordi du kan begynde at anvende viden i dit eget liv. Kommuniker dine forventninger og ønsker regelmæssigt for at respektere dine grænser og dit selvværd.

Her er udstyret til dine kinky lege

Sponsoreret indhold