Det frække 7. maj 2018

Så længe skal du være gift for at blive lykkelig

Du skal vente, og så vente lidt mere. Men så bliver det bedre
Foto: All Over

Først og fremmest gælder det, at I skal overleve syvårskrisen. Den er nemlig kendt som den største udfordring i et forhold. Det er her, man har lært sin partner at kende ud og indog her, man for alvor bliver konfronteret med den andens dårlige vaner – og her, man risikerer at miste den seksuelle interesse. Hvis ikke det er sket mange år forinden.

Denne parvibrator kan redde dit ægteskab (sponsoreret link)

For mange par er den første tid i giftermålet dog den bedste, men det skyldes måske, at man ikke har holdt sammen tilstrækkeligt længe for at opleve en endnu bedre tid.

Forskning foretaget på Pennsylvania State og Brigham Young Universities antyder nemlig, at de lykkeligste ægtefolk har været gift i 20 år eller mere.

Disse par nød blandt andet at de brugte mere tid sammen til fælles aktiviteter end dem, der kun lige havde passeret hvedebrødsdagene.

Er sexlivet blevet kedeligt? Ikke længere med denne pakke (sponsoreret link)

Men interviewede 2.034 personer, som blev ratet på deres glæde i ægteskabet. Kvindernes aldersgennemsnit var 35, mens mændene var 37.

Og så til det triste. Held generelt aftog den ægteskabelige glæde gradvist i de først 20 års ægteskab. Til gengæld blev det så bedre derefter. Den samme tendens så man i forhold til at deltage i fælles aktiviteter.

- Selv om det er normalt at blive skilt i dag, så varer cirka halvdelen af alle ægteskaber livet ud, og langtidsudsigterne for de fleste af disse ægteskaber er gode med vedblivende lykke og interaktion samt færre uoverensstemmelser, lyder det fra forskerne Paul Amato og Spencer James.

Master & Slave - bondage spil til par (sponsoreret link)

I rapporten, der er publiceret i Social Networks and the Life Course fremgår det, at man mener, at de mange år sammen som ægtefolk giver en dybere fælles forståelse og værdsættelse, hvilket i sidste ende fører til større ægteskabelig lykke og glæde ved hinandens selskab.

Så altså – den udbredte opfattelse af, at gamle ægtepar er ulykkelige, er tilsyneladende bare en myte.

Sponsoreret indhold