Det frække3. oktober 2022

Regne-arket booster pars sexliv

Brian og Tara satte de huslige pligter i system - det gjorde underværker i soveværelset
Tara og Brian har fået overskud til sex via et regneark. Foto: 
Tara og Brian har fået overskud til sex via et regneark. Foto:
 Tararelationshipcoach.com.

En lille barn der skal passes, stuer der skal støvsuges, tøj der skal vaskes, mad der skal købes og laves.

Listen er laaang. Man kan blive så udmattet bare ved tanken om alle de huslige pligter, at man helt glemmer at være kæreste med kæresten.

Seksuel wellness: Et sundt sexliv er et godt sexliv

I stedet kan man så skændes om, hvem der skal gøre hvad hvornår.

Det gjorde Brian og Tara fra Memphis, USA.

Så fik Tara en ide, som muligvis skyldes, at hun er parterapeut. Og måske kender hun til den videnskabelige forskning, der peger på, at den rigtige fordeling er huslige pligter er vildeste forspil - for kvinder. Som vi har skrevet om her:

Taras ide var at udarbejde et farvekodet regneark med alle de huslige pligter - fylde opvaskemaskinen, lave mad, rydde op, styre fælleskalenderen, støvsuge etc. Så fordeler Brian, 46, og Tara derefter opgaverne:

- Regnearket har virkelig hjulpet os med at fordele opgaverne, hvilket har givet os mere energi og forbedret vores sexliv, siger Tara ifølge Metro.

We-vibe vibrator fra Sinful.dk er den perfekte sexede gave dig til jer

- Jeg har aldrig kunnet lide at ordne vasketøjet, så det tager Brian sig af, mens jeg står for opvaskemaskine-tjansen, lyder det fra 38-årige Tara, som gennemgår regnearket og parforholdet hver søndag aften.

- Vi deler, hvad der går os på, hvad der fungerer, og hvad vi har værdsat i ugens løb. Det giver os også mulighed for at skrue lidt på regnearket, alt efter hvad der ellers sker i den kommende uge.

Den frække parbox fra Sinful gør weekenden sexet

Standard

Den samtale giver så også Tara og Brian mulighed for at gå mere detaljeret til værks omkring selve udførelsen af opgaverne. For man kan have forskellige kvalitetsstandarder.

- Det er vigtigt at finde standarderne, som hver opgave skal udføres efter, så alle er tilfredse, fortæller tara, som kommer med følgende eksempel, der måske siger en del, om hvem der er den emsige i hendes forhold:

- At fylde opvaskemaskinen indebærer også at skrabe og skylle tallerknerne først. Og hvis kærestens udførelse ikke lever op kravene, er der konsekvenser. Først et par advarsler om at huske skylle servicet og hvis det ikke virker, så serverer jeg maden på de tallerkener...

Tara er meget aktiv på tiktok, hvor hun deler personlige råd til bedre forhold, fx at lave ugentlige husmøder, hvor man sætter ord på, hvad man værdsætter ved hinanden:

Måske er konceptet med et regneark over de huslige pligter også noget for dig og din kæreste. Enten vil det give jer et længe tiltrængt overblik over, hvem der egentlig laver hvad, så I derefter kan udarbejde en mere fair fordeling - og få mere overskud til kæresteting og det der sex.

Eller også kan kommer I op at skændes om hver enkelt opgave og kvaliteten af udførelsen, så sexlivet slet ikke bliver et problem. For det vil høre helt op.

Sponsoreret indhold