Det frække28. november 2022

Reality-stjerne afslører: 21 orgasmer på en dag

Den australske influencer Abigail Chatfield kan noget særligt - eller også er det eks-kæresten...
Abigail Chatfield har fået millioner af likes på at dele ud af sig selv og sit liv, herunder sit sexliv.
Abigail Chatfield har fået millioner af likes på at dele ud af sig selv og sit liv, herunder sit sexliv.
 Foto: tiktok.com/@abbiechatfield

Verden er som bekendt uretfærdig. Det gælder også på det erotiske område:

Nogle kvinder kæmper møjsomt og nogle gange forgæves for at opnå en enkelt lille orgasme. Andre vælter sig i dem.

Den australske reality-stjerne Abbie Chatfield er blandt de heldige.

Den blide klitoris stimulator øger chancerne for multiorgasmer

Brunetten, der blev kendt i den australske version af 'The Bachelor,' afslører på tiktok, at hun er endog meget heldig:

27-årige Chatfield, der nu er influencer og podcastværtinde, reagerede på en kommentar om, at kun Jesus kan tilfredsstille dig:

- Min ekskæreste, da jeg var 20, gav mig 21 orgasmer på en dag. Så jeg tror også, at han kan tilfredsstille…

Den slags oplysninger medfører naturligvis kække kommentarer blandt hendes 344000 følgere på tiktok.

En vil fluks have ekskærestens kontaktinfo, mens en anden troede, at det var en reklame for noget sexlegetøj. En tredje følger jubler, men vil dog gerne vide, om orgasmerne kom i en stor sexsession eller over mange små.

Videoen er siden blevet fjernet fra tiktok, men kan ses her.

Abigail deler i det hele taget gerne ud af de intime detaljer fra sit liv. I et podcastinterview med de seneste 10 år aller største pornostjerne, australieren Angela White, afslører Chatfield, at hun holder en pause fra analsex, for det kræver alt for meget arbejde, og ingen fortjener så meget indsats fra hendes side pt.

Multiorgasmer

Her på redaktionen kunne vi godt mangle lidt flere detaljer om, hvad ekskæresten kunne og om Abbie stadig er multiorgasmisk.

Den danske sexolog og orgasmeekspert Katrine Berling har tidligere fortalte SE og HØR, hvad en kvinde kan gøre for at lære at få flere orgasmer.

Berling specialiserer sig i orgasmekurser for kvinder og mener, at alle kvinder kan lære at få multiorgasmer:

- Hold en lille pause efter første klitorisorgasme. Lad den hvile, til den er klar igen. Begynd så at stimulere igen, det kan føles, som om man skal starte forfra, men det er helt ok, energien skal nok komme igen.

Berling anbefaler desuden, at g-punktet stimuleres. Det kræver ikke pauser som klitoris. G-punktet finder du cirka fem centimeter oppe i skeden, ud mod kønsbenet. Hendes partner kan stimulere det med to fingre, pege- og langefinger, med tryk. Kvinden selv kan bruge g-punktsvibrator eller fingrene.

Så mange kvinder får multiorgasme

Når man nu fra forskningen ved, at færre heteroseksuelle kvinder overhovedet får orgasme under sex, kan man så tro, at multiorgasmer er en vandrehistorie designet til at give kvinder mindreværd og få mænd til at arbejde hårdere i sengen. Men multiorgasmer findes.

Det fremgår af en videnskabelig undersøgelse med 1641 repræsentativt udvalgte kvinder fra Tyskland. Kvinderne var i alderen 18 til 75 og alle i parforhold. De fortalte om deres orgasmeerfaringer under seneste seksuelle oplevelse. Herudover oplyste kvinderne også om, hvor tilfredse de er med parforhold og sexlivet samt om intimitet og kærlige følelser. Typen af sex blev der også spurgt ind til.

75 procent fik orgasme under seneste sexmøde med partneren. Og af de kvinder fik 20 procent flere end en orgasme. Hvilket altså betyder, at 14 procent af samtlige kvinder i undersøgelse kom flere gange under sidste knald.

Og kvinder, der får multiorgasmer, prøvede med langt større sandsynlighed mindst tre-fire stillinger i knaldet.

Vil du have multiorgasmer, skal I variere jeres sexliv og gerne kombinere klitorisstimulation med penetration. Og dyrke sex i længere tid. Det kan så betyde, at du bliver gladere for både sexlivet og forholdet. Og endda medføre, at I knalder mere.


Sponsoreret indhold