Det frække19. december 2016

Video: Se universitetspiger fortælle, hvordan de ser ud forneden

I en sjov video fra England kan du se en række unge kvinder fortælle, hvordan de foretrækker at barbere sig forneden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/barbering.jpg
 Caption fra Youtube.com

Glat, busk eller stripperstribe? Det er spørgsmålet.

For en ting er, hvad man ser i pornofilmene, eller hvad de kendte foretrækker. Men hvad med helt almindelige universitetspiger fra den britiske havneby Bristol.

Har du en intimtrimmer?

Det har The Mail undersøgt i en lille video, hvor pigerne i visse tilfælde får helt røde kinder, når de skal svare på, hvordan de udformer de nederste dele.

Spørgsmålet er nemlig helt konkret ’How do you shape your bush?’.

Nogle fortæller uden større omsvøb, at de er helt glatte, mens andre har en stribe. Og så er der dem, der modellerer frisuren alt efter, om det er sommer eller vinter.

Brug en Ultimate Personal Shaver til kvinder

Det klart mest almindelige svar er, at de fjerner det hele. Blandt andet fordi de mener, at drengene foretrækker det.

Striben foroven – også kaldet ‘landingsbanen’ - bliver af en pige omtalt som en ‘fin, lille dekoration på min nøgne krop’.

Vi har her på SE og HØR også foretaget vores helt egen undersøgelse blandt cirka 3.000 kvindelige læsere. Her fremgik det, at overvældende 51 procent af jer foretrak at være helt glatte.

[node:aller-related-content]

Der var langt ned til den næstmest populære ’frisure’, der var den vildtvoksende af slagsen med 16 procent af stemmerne. Herefter kom ’glat forneden med en trekant foroven’ med 12 procent, mens ’jeg sørger for bikinilinjen’ fik 11 procent og ’glat forneden med en stribe foroven’ fik 10 procent.

Se videoen her

Sponsoreret indhold