Det frække19. december 2015

Nu kan du dekorere din diller

Hvorfor ikke ophøje din penis til kunst?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kondomkunst.jpg
 (Foto: Instagram)

Husker du trenden, der gik under navnet ‘vajazzling’? Det gik i al sin enkelthed ud på, at en kvinde kunne dekorere dåsen med forskellige ornamenteringer bestående af bittesmå perler.

Fænomenet eksisterer givetvis stadig, men ud fra antallet af artikler og overhørte samtaler i kantiner og tog, synes trenden at have toppet.

Men hvad så med mændene, kunne man så passende spørge sig selv. For der er naturligvis også noget til det knap så kønne køn. Og hvis ellers man er kondombruger, så er det om at kontakte Made In Love, der nu tilbyder gummi med tryk, som omdanner kævlen til kunst.

Find flere kunstneriske skabelser, der kan gøre sexlivet sjovere hos Sinful.

Det franske firma vil nemlig nu fremstille kondomer, der ligner tatoveringer.

De er naturligvis dyrere end standardpræservativer, og en pakke med to styk vil således koste 90 kroner. Og måske har du slet ikke lyst til at smide dem ud efter brug.

Hos Sinful kan du også købe kondomer i alle former og farver.

Konceptet er udtænkt af søstrene Lizza, Julia og Manon, der sammen med kunstnerne Maëlle De La Forge, Alex & Marine, Anna Borowski and Lilyloca så et hul i markedet og kreerede et design, der i stedet for at skulle skjules var ’markant, unikt og nobelt’.

- Vi forestiller os, at kunstkondomerne er intimitetens nye smykker eller erotiske tatoveringer. Sex er kun fantasi og forestillinger. Og hvad er bedre end kunst, når man skal tale forestillinger?

- Når vi kan lide et stykke kunst, så ved vi ikke altid hvorfor, men det er lige meget. Vi elsker det.

- Sådan er det også med kærlighed, lyder det fra søstrene, der søger crowdfunding til deres projekt, der stadig kun er i udviklingsfasen.

Se 'Made In Love's Instagram-profil her.

Sponsoreret indhold