Det frække31. december 2015

Når kvinder tænder på, at mænd har sex

Er det frækt for dig med dobbelt så meget mand?
Af af
Mænd
 Af: Sara Skaarup - Foto: All Over Press

Der kan være flere årsager til, at nogle kvinder tænder på at se eller fantaserer om mænd, der har sex med hinanden. Det kan handle om ren sex, men også om at forstå mænd og deres tanker. Her fortæller sexolog og parterapeut, Marie Hermansen, om fænomenet.

At slippe kontrollen

En mand tager en anden mands pik i munden og stønner liderligt, før han vender røven til og lader sig tage i bagerste hul. Noget du kunne forestille dig? I så fald er du ikke anderledes end rigtig mange andre kvinder, der tænder på pornofilm eller fantasier med sekvenser, hvor mænd har sex med hinanden.

– Fantasier om bøsse sex er lige så normalt og ganske sundt, som alle andre fantasier, fastslår sexolog Marie Hermansen. Med drømme og fantasier er det nemlig sådan, at bare fordi vi tænder på noget, er det ikke, fordi vi nødvendigvis ønsker at leve det ud. Rigtig mange kvinder fantaserer også om at blive voldtaget af en eller flere mænd eller forestiller sig selv som prostitueret, som får penge fra en tilfældig mand, der har magten. Eller om at få pisk på trods af, at hun i virkeligheden er meget bange for smerte. Det handler om, at vi i drømme og fantasier får lov at slippe kontrollen. Her giver vi slip på alle de ting, vi hele tiden skal tage stilling til at vælge i livet, uddyber sexologen.

Køb en lækker glidecreme

Den forbudte numse

Vores drømme er altså en måde, hvorpå vi kan flytte os et øjeblik fra den virkelige verden. Og det er vigtigt at give sig selv lov til at give helt slip og drømme løs og ikke synes, det er forkert, mener eksperten. Men hvorfor lige tænde på to mænd sammen, når man selv er heteroseksuel – og kvinde?

– At se mænd sammen er både råt og følsomt: En mand, der penetrerer en anden mand, har magt, mens den modtagende part blotter sig fuldstændigt. Det kan give et indblik i, hvordan en mand også kan være seksuel – og hvordan en kvinde eventuelt kan gribe en lignede form for berøring an hos sin partner, mener Marie Hermansen.

– For mange både mænd og kvinder er numsen et “forbudt” område. Ikke, fordi vi ikke har lyst, men fordi det for mange par er tabu at bringe det op, da mænd ofte forbinder sexlege, der inkluderer numsen, med det at være bøsse. De tør derfor ikke stå ved, at det tænder dem.

Omvendt tøver en del kvinder typisk med bringe muligheden for at lege med det bagerste hul op, hvis hun tror, at manden er af den opfattelse, at hun skulle antyde, at han er til mænd, og derfor kan det være svært at komme frem til, at det kunne være frækt at udforske.

– Mange mænd er slet ikke klar over, hvor mange kvinder der i virkeligheden tænder på den tanke, og det er jo synd at gå glip af den leg, bare fordi begge parter tager nogle misforståede hensyn.

De kan jo lide det

– Jeg kan lige så godt slå fast med det samme, at det er et fåtal af mænd, der ikke tænder på berøring eller penetrering af anus. Det kan faktisk give manden længere og mere intense orgasmer, når prostata bliver stimuleret, så det er bare med at komme i gang (læs her hvordan), siger sexologen. Hun mener, at en anden grund til, at sex mellem mænd drager mange kvinder er, at nogle kvinder kan være frustrerede over ikke at føle, de helt forstår mænd.

[node:aller-related-content]

– Hvis man søger et billede af, hvordan mænd oplever kærlighed og lyst, kan det at se på sex mellem mænd føles som et lidt dybere indblik i, hvordan mænd oplever kærlighed og intimitet, siger Marie Hermansen.

Hvorom alting er, så er der ingen grund til at skamme sig over, hvis man bliver liderlig af at se på eller tænke på to mænd, der dyrker sex. Og det har intet at gøre med, om man selv er homo-, bi- eller heteroseksuel – eller bliver det. Drøm løs, intet i verden kan eller skal hindre det, lyder det fra sexologen.

Tænder du på bøssesex?

Hvis du vil teste om du også tænder på bøssesex, får du her sexologens bud på gode film, hvor du kan nyde erotik mellem mænd:

  • Mit smukke vaskeri fra 1985 med Daniel Day-Lewis og Saeed Jaffrey i hovedrollerne.
  • Maurice fra 1987 med Hugh Grant og James Wilby.
  • Brokeback Mountain fra 2006 med Heath Ledger og Jake Gyllenhaal.

Alle er film, der handler om kærlighed mellem mænd – film som kvinder elsker at se, og som mænd nægter at bryde sig om. Nettet byder naturligvis også på masser af bøsse sex, så man kan få et indblik og måske blive inspireret. Sexologen foreslår www.gaymaletube.com.

Om Sexologen

Marie Hermansen har arbejdet som sexolog og parterapeut i fem år med praksis på Østerbro i København. Her hjælper hun par såvel som enkeltpersoner til at genfinde kærligheden, ligesom hun også yder rådgivning inden for seksuelle problemer. Marie holder desuden foredrag og underviser i seksualvejledning på folkeskoler. Hun kan kontaktes på tlf.: 2191 8444.

Sponsoreret indhold