Det frække30. november 2016

Pegging: Sådan tager du ham i 2'eren

Giv ham en oplevelse han sent vil glemme
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/billede3_8_1.jpg
 Foto: Sinful.dk

For ti år siden var det blowjobs, folk hviskede om. Så var trekanter det hotte stunt i soveværelset. Nu er turen kommet til sex i numsen – hans, vel at mærke. Fænomenet har fået navnet "pegging" og vi guider dig til hvordan du gør og hvorfor.

Pegging eller "Bend over Boyfriend"

Disciplinen Bend over Boyfriend (eller B.O.B) er et udtryk, der stammer fra en amerikansk pornofilm af samme navn, som udkom i 1998. Her ser man en kvinde, der har en fest med at bolle en mand bagi med en penisattrap. Filmen blev en absolut bestseller hos sexlegetøjsfirmaet Good Vibrations og blev sågar omtalt i The Daily Show. At tage fyren i bageste hul kaldes også pegging (hvilket omtrent betyder “at sætte en prop i”).

Som bekendt er USA foregangsland på mange fronter, og pegging er ingen undtagelse. Over there bliver såvel mænd som kvinder mere og mere interesseret i anal nydelse for ham. Generelt er heteroseksuel analsex og pegging stigende i popularitet. Der er flere grunde til, at pegging nu er blevet populært: Dels er området spækket med nerveender, der kan give ham helt nye former for nydelse. Og dels kan stimulering af hans prostata-kirtel, som blandt andet kan nås via endetarmen, forstærke hans orgasmer ganske betragteligt. Herudover kan det give jeres forhold en helt ny dimension, hvis I bytter roller, så du bliver den, der tager ham.

Pegging med påspændt dildo

Hvad nu hvis han ikke vil prøve pegging?

Analsex er stadig tabu mange steder, og det er da heller ikke en disciplin, nogen skal føle sig forpligtet til, hvis tanken slet ikke tænder én. Ikke alle mænd jubler over udsigten til potentiel pegging. Nogle lider af homofobi og bryder sig ikke om at gøre noget, der er stemplet som en “bøsseaktivitet”. Men tit hænger modviljen også sammen med, at første oplevelse med anal penetration for mange mænd fandt sted i et sterilt hvidt rum. Nemlig på et papir-dækket bord, hvor en læge trykkede en klat glidecreme ud på sin latexbeklædte hånd og stak sin finger op i hovedpersonens endetarm.

Find sexlegetøj til par her

Det var ikke erotisk, fyren nød det på ingen måde og der var nul tiltrækning tilstede. Hvis dette skete fem minutter efter, at ord som “rektalundersøgelse” og eventuelt “prostatacancer” blev nævnt, er der vel ikke noget at sige til, at tanken om pegging er mega turn off. For dig, der gerne vil have manden med på pegging, er det om at få rystet den oplevelse ud af hans sind: Dét dengang var en lægeundersøgelse og har intet at gøre med de oplevelser, der ligger forude nu – nemlig mind-blowing sex med pegging.

Det psykologiske spil ved pegging

Ud over mandlig nydelse er der også psykologi på spil, når I dyrker pegging. Rollerne er jo byttet om her. Derfor lægger hele scenariet op til en udforskning af både seksuel identitet og status. Pegging giver en chance for at undersøge, hvordan du har det med at give/tage, være maskulin/ feminin, bestemme eller ikke – og ikke mindst er her mulighed for at forholde sig til sin partner på en helt anden måde. Med andre ord: At være den indtrængende part kan føre både til virkelig hot sex og rummer et stort potentiale for at lære sig selv og den anden at kende på ny måder.

Mange mænd er godt tilpas med ideen om pegging, og om at lade deres kvindelige partnere overtage roret i sengen. Som kvinden må du skaffe buttplugs, penisattrapper og strap on’s (en penisattrap fastgjort på et bælte) hvis du vil lege med pegging. Heldigvis laves disse i så mange størrelser og udtryk, så både de hardcore par og bly begyndere kan finde passende legetøj. Du kan læse vores guide til de bedste buttplugs her.

Det rette udstyr til pegging

Hvis du og din kæreste har besluttet at gøre tanken til virkelighed og vil udforske pegging, må I først skaffe jer det rigtige udstyr: en robust strap-on dildo og en pålidelig sele til at holde det på plads. Når du starter, er det bedst at vælge en lille model. En dildo på 10-12 cm i længden og 2-3 cm i diameter er nok en passende størrelse til din første strap-on, så oplevelsen ikke bliver alt for overvældende for ham.

Vælg en dildo, der sidder virkelig godt fast i selen, som skal være robust og have justerbare stropper. Materialet skal helst være læder, vinyl eller andet stærkt materiale. Nogle dildoer har en opadgående kurve eller speciel form designet til at stimulere prostata. Prostata ligger på manden imellem væggen i endetarmen og urinblæren og er på størrelse med en valnød. Den er – populært sagt – det mandlige svar på en kvindes G-punkt, og stimulerer man stedet, kan det i høj grad øge intensiteten af mandens orgasme, undertiden også den kraft, han kommer med og sædmængden. Prostatastimulation kan også opnås med en standard dildo, men den, der har en lille krumning, er bygget så det er ekstra nemt at ramme din mands hot spot.

Pegging med strapon

Sådan begynder I med pegging

Før I kaster jer ud i fuldbyrdet pegging med alt udstyr, er det en rigtig god idé at varme hans numsehul op inden. Brug masser af god glidecreme, indfør derefter forsigtigt en finger og før den frem og tilbage. Derefter kan du supplere med endnu en, for at udvide muskulaturen lige så langsomt. Når han er klar til at modtage, kan du hoppe i strap on’en. Du gerne fordele en generøs mængde glidecreme på spidsen og skaftet af dildoen – og omkring hans anus. Hvis du virkelig ønsker at dominere din kæreste, så bed ham om selv at fordele cremen på både “din pik” og sin egen krop.

Efter smøring griber du dildoen og holder den fast med én hånd og placerer hovedet mod hans anus. Den mest behagelige sexstilling er med ham liggende med forsiden opad med en pude under lænden og bøjede ben. Du kan nu indtage ham fra oven i en missionæragtig stilling. I denne position kan du kysse ham, klemme hans brystvorter eller røre ved hans pik. Nogle par bruger også at lade manden bøje sig ind over noget, såsom et lavt bord, en stol, sengen eller lignende, så hun kan tage ham doggystyle. Dette er for manden en mere underdanig sexstilling.

Vær forsigtig når I prøver pegging!

Hold fast om din dildo, begynd at presse hovedet ind i hans anus og skub FORSIGTIGT din stav ind. Instruér ham til at hjælpe til ved at bevæge numsen, det åbner nemlig for hans lukkemuskler. Når dildoen er ca. 5 cm inde, så hold en pause. Lad ham vænne sig til følelsen af at have noget deroppe.

Placér så dine hænder på hans hofter, og skub forsigtigt, indtil dildoen er helt i bund. Hold pause igen. Træk dig så langsomt en smule ud og skub dildoen ind igen. Fortsæt sådan, og sæt mere fart og kraft på efterhånden. Det, der foregår her, er, at du masserer hans prostata. Ikke alene vil han nyde det, det vil sandsynligvis også føre til, at han bliver meget tændt, og nogle mænd kan sågar få udløsning uden direkte stimulering af penis på den her måde. Du kan øge stimulering ved at lægge pres på dildoen i retning af prostata, så påvirkningen af stedet bliver hårdere. Desuden vil korte og hurtige stød give mere stimulering mod området.

Hold en stabil rytme, mens du lytter efter hans støn og vejrtrækning. Det er godt at have aftalt på forhånd, at han lader dig vide, hvis han føler ubehag. Men det kunne jo være, han var helt vild med behandlingen. Måske bliver du bange for at gøre skade på ham, hvis han tigger dig om at tage sig og selv skubber sig frem og tilbage på din dildo. Men siger han sådan, kan du godt give den gas. Nogle kvinder bliver overraskede over, hvor tændt man kan blive af at tillade sig selv at nyde følelsen af at være i kontrol.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold