Det frække20. marts 2016

Sex i badet: Når det ikke kan blive vådt nok

Sex i brusekabinen? Det skulle være så godt … har du sikkert hørt, men har du prøvet det? Læs med her og få nogle gode tips til, hvordan sex i badet kan lykkes
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shower.jpg
 (Foto: All Over Press)

Vi har alle hørt om det, vi har alle set det i amerikanske film, vi har måske ikke alle prøvet det, men mange af os der har, ved at det er en gang opreklameret shit. Det er hamrende akavet at dyrke sex under den rindende bruser. Men det kan faktisk lade sig gøre – og endda med et rigtig godt og frækt resultat.

Det kræver de rette forhold
Først og fremmest kræver det en stor varmtvandsbeholder. Sex i et isnende koldt brusebad er en nydelse for de færreste. Er du ikke sikker på der er varmt vand nok, så snup forspillet uden for bruseren, og tænd først for de varme dråber når I er varmet godt op.

Hold jeres forhold HOT med lækkert sexlegetøj til par

Husk, at vandet bevirker at den naturlige fugtighed forsvinder, så brug en silikonebaseret glidecreme når I dyrker sex i badet.

Du kan finde silikonebaserede glidecremer af høj kvalitet på Sexshop.dk.

Tag håndvasken til hjælp
Dernæst kræver det at du har en brusekabine der kan rumme jer begge. En lille brusekabine du skal bakke ind i eller ud af er no go. Med mindre håndvasken er så tæt placeret på bruseren at du kan læne dig ind over den med et godt svaj i ryggen mens din kæreste tager dig bagfra.

Bagfra eller forfra
Bagfra er i det hele taget en god stilling i badet da det jo som regel sker stående. Med mindre du er meget lille og/eller har en kæreste med en muskelkraft der siger spar to så han kan løfte dig så du sidder med benene rundt om livet på ham evt. støttet med ryggen op ad væggen.

Sørg for at sikkerheden er i orden. Hav noget at holde fast i, og læg en skridsikker gummimåtte eller et lille håndklæde på gulvet så en af jer ikke ender med hjernerystelse.

Find meget mere inspiration til et spændende sexliv på Sexshop.dk

Badet er ideelt til et blowjob
Giv ham et blowjob i badet – hans dag kan næppe starte bedre. Det har den fordel at hvis han kommer ud over dig kan du nemt vaske dig ren igen, og kommer han i munden på dig, så er tandbørsten lige inden for rækkevidde.

Tag legetøj med
Hverken blowjob eller de stillinger der er nemmest at bruge i badet gør det let for os kvinder at få orgasme med mindre vi leger lidt med os selv eller får ham til at gøre det. Der findes masser af sexlegetøj der er vandtæt og gør det endnu sjovere.

For eksempel kan du få manchetter med sugekopper så du kan blive fikseret i badet af din partner. Se Bittens øvrige forslag til vandtæt sexlegetøj i videoen herunder.

På Sexshop.dk kan du find en vandtæt vibrator til at tage med i badet næste gang

Sponsoreret indhold