Det frække 14. marts 2016

Blowjob-dag: Kan du gi’ et godt blowjob?

Bøf og blowjob-dag er mændenes pendant til valentinsdag - og her giver vi dig en guide til at gøre i hvert fald den ene del perfekt
(Foto: All Over Press)

Personligt mener jeg ikke at der behøver at være en speciel dag til at spise bøffer … eller give et blowjob for den sags skyld. Men lige det sidste er faktisk et problem for en del kvinder. For hvordan giver man et blowjob? Skal man sluge? Får man ikke opkastningsfornemmelser? Og mange andre spørgsmål trænger sig på.

Aftal klare retningslinjer
Der er faktisk lavet regler for bøf og blowjob-dag, og en af reglerne går på at inden blowjobbet går i gang, skal det være aftalt helt klart hvordan og hvorledes blowjobbet skal forløbe – det kan være om der skal være deep throat involveret, om der skal sluges eller noget helt tredje. På den måde ved I begge hvad der kan forventes, og udvikler legene sig så til mere end det aftalte, så er det jo bare lækkert.

Og skulle manden komme til at overtræde de aftalte retningslinjer? Som om det vil ske! Vi har trods alt deres fremtid i vores hule hånd – eller mund. En mund som har tænder.

Få hjælp til at give det perfekte blowjob med sexlegetøj fra Sexshop.dk

Vær forsigtig
Men skal du give et perfekt blowjob, så skal du ikke bruge tænder. Det kan blive ekstremt smertefuldt for din kæreste hvis du bider eller skraber med dine tænder, så ”pak dem ind” med dine læber.

[node:aller-related-content]

Blowjob er ikke lig med deep throat
Sørg også for godt med mundvand – jo vådere, des bedre. Og så er det ind med kalorius, helt ned i halsen. Nej, det er det ikke! Et blowjob er meget mere end deep throat. Det behøver end ikke involvere deep throat, men det kan godt hvis I begge tænder på det.

Nu er det muligt! Giv blowjobs (og dyrk andre former for sex) på afstand med din soulmate

Et godt blowjob er at du bruger din mund, din tunge, dine læber og dit åndedræt til at pirre ham. Pust, kys, slik, nap – men ikke bid – vil få ham op helt op i det udløsende felt.

Nyd det
En vigtig del af et godt blowjob er at du også nyder det. Din partner vil ikke synes om et blowjob hvor han kan se leden afspejle sig i dine øjne eller dit kropssprog.

Kan du ikke det, så giv ham i stedet et blowjob med en masturbator der simulerer et blowjob. Brug den sammen, så I begge får noget ud af det.

Du kan få en masturbator der føles og ligner en mund på Sexshop.dk.

Det har Bitten fra Sexshop.dk samlet nogle eksempler på i den video, du kan se her:

Sponsoreret indhold