Mød de kraftfulde tryllestave

De fortryllende Magic Wands er verdensstjerner inden for sexlegetøj til kvinder. I mere end 30 år har de kraftfulde “tryllestave” leveret stribevis af intense orgasmer i hele verden.

Den første Magic Wand blev oprindeligt fremstillet som et massageapparat tilbage i 1970’erne, men man fandt hurtigt ud af, at den kunne så meget andet.

Vi giver dig fire bud på populære “tryllestave”, der er kendt som de mest kraftfulde vibratorer på markedet.

Sinful Deluxe Magic Wand

Denne populære Magic Wand fra Sinful er et elegant, kraftfuldt og orgasmefyldt bekendtskab. På det slanke skaft finder du en drejeknap, hvor du nemt kan justere intensiteten af vibrationerne. Hovedet er yderst fleksibelt, så du kan let kan stimulere klitoris og alle de omkringliggende nerver på samme tid. Modellen skal tilsluttes stikkontakten, hvilket betyder, du kan lege lige så længe, du har lyst.

Få 50% på Deluxe Magic Wand hos Sinful netop nu (sponsoreret link)

Velve Macy Luksus Magic Wand

Med sit fleksible massagehoved er ‘Macy’ fra skandinaviske Velve perfekt til både kropsmassage og målrettet stimulation af klitoris, hvor de intense vibrationer vil tage dit klimaks til nye højder. Fordelen ved denne model er skaftet, der har en separat motor, som kan bruges som en dildo vibrator. Du får 10 vibrationsmønstre og en powerfulde Magic Wand, der desuden er genopladelig og vandtæt.

Køb den populære Magic Wand hos Sinful (sponsoreret link)

LELO Smart Wand

Denne testvindende Magic Wand fra LELO er i en klasse for sig selv, når det kommer til både effektivitet og design. Du kan nemt skifte mellem de 8 forskellige vibrationsmønstre på det ergonomiske håndtag, der ligger godt i hånden. LELO Smart Wand er genopladelig og vandtæt, så du kan nyde de mange, kraftfulde vibrationer i badet. En sikker vinder!

Se flere fordele ved LELO Smart Wand her (sponsoreret link)

Sinful Petite Mini Magic Wand

Vil du gerne prøve de intense vibrationer fra en Magic Wand, men synes du, at de virker for store? Så skulle du prøve en mini-udgave fra Sinful. Her skal du ikke lade dig narre af størrelsen, for selvom den er lille, så får du hele 10 forskellige vibrationsmønstre, der er perfekt til en målrettet stimulation af klitoris. Den lille størrelse gør Magic Wanden perfekt til at tage med i håndtasken - eller måske en tur i badet, da den også er vandtæt.
Køb din Mini Magic Wand her (sponsoreret link)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close