Det frække4. september 2016

Historien bag kvindernes foretrukne tryllestav

Der var engang en japaner, der opfandt en magisk tryllestav. Men det viste sig snart, at han ikke kunne kontrollere magien i tryllestaven, så derfor blev han sur og lod være med at lave flere. Kender du historien bag Magic Wand? Ellers læs med her!
https://imgix.seoghoer.dk/mgaic_wand_0.jpg
 (Foto: Sinful)

Måske har du allerede en Magic Wand i skuffen i natbordet ved siden af sengen – lige inden for rækkevidde. Det har mange danske kvinder. Men den Originale Magic Wand fra Hitachi – som er stammoder til alle andre Magic Wands – har en sjov og interessant fortid og historie.

Bitten fra Sexshop.dk fortæller i videoen herunder, hvordan en Magic Wand kan bruges og viser nogle forskellige af slagsen. Bagefter kan du læse eventyret om den magiske tryllestav.

En Magic Wand kan tage dig med på fortryllende eventyr

Det hele begyndte i 1968

Allerede i 1968 – nærmere bestemt den 25. april 1968 – kom den første Magic Wand i handlen på det amerikanske marked. Det var det japanske firma Hitachi, der stod bag. Magic Wand var et eldrevet massageapparat.

Til trætte muskler og ømme myoser

Ikke et massageapparat som i ”vibrator”, men et massageapparat, der skulle løsne op for muskelinfiltrationer overalt på kroppen – blot ikke ”forneden”. Og den virkede. Dens vibrationer var så kraftige og effektive, at infiltrationer og myoser forsvandt, som var det et magisk trylleri.

Den seksuelle frigørelse

Men nøjagtig samtidig gik en bevægelse for seksuel frigørelse for kvinder – The Sexpositive Movement – gennem USA. Betty Dodson, der holdt kurser for kvinder i masturbation, var en varm fortaler for Magic Wand – altså ikke som massageapparat, men som masturbator.

Fordelen ved Magic Wand var, at den kunne købes i elektronikbutikker i stedet for i sexlegetøjsbutikker – nå ja, og så at der var orgasmegaranti. Ulempen var, at vibrationerne var så kraftige, at du skulle have et stykke stof mellem dig selv og massageapparatet for ikke at brænde din klit af.

[node:aller-related-content]

Populariteten stiger

I flere år bliver Hitachi Magic Wand brugt som vibrator af liderlige kvinder, sådan helt tys-tys. I 2002 blev der kastet lys over den sag med et afsnit i Sex and the City, hvor Samantha Jones vil have byttet sin Hitachi ”vibrator” i den butik, hun har købt den, fordi den ikke kan få hende til at komme, da den åbenbart var brændt sammen.

Episoden medførte, at Hitachi Magic Wand blev udsolgt i flere amerikanske stater.

Hitachi stopper produktionen

Ca. 11 år senere i 2013 stoppede Hitachi produktionen af Magic Wand, fordi de ikke ville lægge navn til sexlegetøj – uhh, det er så utugtigt. Man kan dog undre sig over den lange betænkningstid.

De har dog genoptaget produktionen, blot står der ikke længere Hitachi på dem. I dag sælges de under navnet Original Magic Wand eller Magic Wand Original.

Men der er kommet mange andre producenter og mange andre udformninger og egenskaber til Magic Wands. Der fås både små og store tryllestave, og de fås i dag også opladelige og vandtætte.

Så har du ikke allerede en magisk tryllestav, så skynd dig at anskaffe en, så I kan leve lykkeligt til jeres dages ende.

Sponsoreret indhold