Det frække20. december 2017

Miss Robinson: ”Kvinde – tag ham bagfra med strap-on”

Kvindelig sexblogger: Sådan tager du ham bagfra
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/billede1.jpg
 Foto: All Over

Miss Robinson, moden sexblogger på 46 år, gift med Mr. Handy og tre børn blogger fast hver uge for Missgrey.dk. Derudover er hun også indehaver af Detlumrehjørne.dk.

Når der skal prøves noget helt nyt

Det er ikke altid lige til højrebenet at følge med i, hvad der er hvad i den seksuelle nørdede verden.

Det kan være svært at holde styr på betegnelser og udtryk for de forskellige seksuelle kunstarter.

Men er det ikke også sådan i sportens, madens eller skønhedens verden? Interesserer du dig ikke for det, så fanger du det heller ikke. Derfor vil jeg tilføje et enkelt nyt ord i dit ordforråd, i det seksuelle univers.

Pegging… det er noget med analsex

Hvor ofte er du ikke stødt på et ord eller en betegnelse, hvor du tænker, ”hvad filan er det for noget”, og så efterfølgende finder du ud af, at du godt kendte det alligevel? Sådan et ord faldt jeg over for et stykke tid siden, nemlig ”Pegging”.

Gør din penis større med denne extender (sponsoreret link)

Jeg studerer temmelig mange seksuelle betegnelser, feticher og seksuelle lyster. Både for at udvide mit kendskab til den seksuelle verden, så jeg kan videregive min viden via blogging, men bestemt også fordi jeg bare er sindssygt nysgerrig! Nu er det tid til Pegging - en anden form for analsex.

Læs også: Når mænd har glæde af analsex og tilfredsstillelse analt

En anderledes form for analsex til ham… eller hende

Som mand ved du allerede, om du er til at modtage analsex eller ej, så det vil jeg ikke komme ind på, men hvis du er klar til at gå et skridt længere, så er det Pegging du skal i gang med. Det kræver dog, at din kvinde er klar til at bytte roller i sengen.

Her er de frækkeste strap-ons (sponsoreret link)

Sexlegen kaldes nemlig også BOB som står for ”Bend over boyfriend”, og det gør det mere forståeligt. En god gammeldaws Doggystyle, men her er det manden, der ligger på alle fire og kvinden, der banker løs iført en fræk strap on. Men alting med måde. Forarbejdet og teknikken skal øves og afprøves, før du kaster dig ud i en hardcore anal Doggy. Både som kvinde og mand, kræver det tillid, kommunikation og koncentration.

Læs også: Er du til sport i 2´eren?

Har du en strap-on harness? (sponsoreret link)

Gode råd og how to

Pegging er nok ikke en kunstart du skal starte med, hvis du er analjomfru. Jeg vil anbefale, at du og din kæreste leget lidt med analplugs osv., så du er rustet til, hvad i mine øjne er, en fantastisk tilfredsstillelse for manden. MASSER af vandbaseret glidecreme kommer I bestemt langt med, det er alfa og omega til et godt anal-knald.

Tal sammen både før, imens og efter, så I kan afstemme og kommunikere jer frem til den perfekte Pegging.

Omvendt tror jeg også, at kvinder kan få gode oplevelser og orgasmer med Pegging. Jeg selv elsker analsex, men Mr. Handy er temmelig godt udrustet, så jeg skal have en god dag, hvis vi skal gennemføre et 100% anal-knald med god afslutning.

Her vil størrelsen af strap-on kunne gøre oplevelsen anderledes. Prøv det, strap on er ikke kun til homoseksuelle.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Sponsoreret indhold