Det frække2. april 2024

Messe med omsorgsrum og massage af den frække slags

På torsdag åbner Erotic World i Valby Hallen med et væld af tiltag, som spejler mangfoldigheden i vores seksualitet
Sexy couple nude slim athletic man and erotic slender lady naked touching bodies in the dark.
På messen kan man både bliver oplyst og inspireret og endda få afløb for al den inspiration.
 FOTO: Colourbox.com

Erotic World udvikler sig konstant og er på mange måder så langt fra nullernes gamle sexmesser som tænkes kan.

Her er danskernes mest populære legetøjsbokse for voksne

I hvert fald ifølge arrangør Dennis Fuller, der lige nu har travlt med at styre de sidste detaljer og de godt 150 stadeholdere, stage hands, dansere og security-folk i Valby Hallen før åbningen på torsdag 4. april.

Fuller og kompagni har gennem årene især udviklet på informations- og inklusionssiden med masser af foredrag og workshops af sexologer og sexperter - og med flere stader, der ikke kun henvender sig til Hr og Fru Heterodanmark med fx Homowares altid nyskabende område med vakuummaskine og hundegård til puppy play.

I den anden ende af skalaen er messen i stigende grad blevet seksualiseret, hvis man kan tale om seksualisering af en erotisk messe.

Da messen var i Randers i marts, var der konstant kø udenfor de mange funbokse:

- Ja, jeg blev rimeligt overvældet. Par stod i lange køer ved vores krammebokse, som alle har forskelligt udstyr. Nogle gabestok, andre en madras. De ti funbokse er tænkt til par - hvoraf nogle måske finder hinanden på messen - som lige har brug for at være alene og intime sammen, fortæller Fuller.

- Og det var altså mange, som havde. Så sætter man med optaget-skiltet på og krammer og hvad man nu har brug for. Kondomland.dk leverer gratis kondomer, og vi står for rengøringsartikler. Vi har dog også et serviceteam, der pendler mellem boksene, som er fordelt over hele messeområdet, lyder det fra arrangøren Fuller.

Sexet lingeri - både hverdag og til messe

Han fortæller, at swingerområdet i Valby igen er udvidet, blandt andet med fire sexrum.

- Altså vi kalder dem omsorgsrum, hvor der er madrasser. Også dem kan man lukke af, hvis man vil være alene. Man kan åbne lade dem være åbne, hvis man har brede sin omsorg ud til andre. Folk var meget omsorgsfulde i Randers, og det regner vi med gentager sig i Valby, siger Fuller med et smil, der lægger sig et sted mellem lummert og smørret.

Massage

Både funbokse og omsorgsrum er tiltænkt par, men der er også masser af muligheder for erotiske udfoldelser for singler.

- En del af vores dansere er også uddannede massører. Så mod en passende betaling giver de erotisk massage, mens de er letpåklædte, siger Fuller, der påpeger, at der ikke er happy ending.

Sig Tenga til dit håndjob

Messen har desuden investeret i et tjekkisk glory hole, hvor man ligger med underkroppen blottet og overkroppen og ansigtet skjult.

- Her vil nogle af danserne lægge sig ind, så nysgerrige kan se, hvordan en kvinde er skabt. Pudsigt nok stod der flere publikumskvinder end mænd og lurede i Randers, fortæller messemesteren, der oplyser, at en del kvindelig og mandlige gæster også prøvede kræfter med det tjekkiske gloryhole og dermed fik afprøvet deres ekshibitionistiske side.

Læs mere om Erotic World, som kører torsdag til lørdag.

Sponsoreret indhold