Det frække20. marts 2024

Sanseleg, strøm-stimulation og personlig udvikling: Erotikmessen er meget mere end sex

Erotic World har masser af nye tiltag, når den kommer til Valby i april
man holding flogging whip near submissive and blindfolded woman isolated on black
Efter påske er det for alvor fræk forår - især i Valby Halle, Erotic World-messen igen viser, at arrangøren har fingeren på danskernes puls.
 FOTO: Colourbox.com

Efter en succesfuld runde i Randers i begyndelsen af marts slår Erotic World dørene op for forårskåde københavnere i Valby Hallen 4. april.

Bedst i test: Her er landets mest efffektive sexlegetøj

Og det bliver tre dage med en masse nye tiltag, forklarer arrangør og sexkonge Dennis Fuller, der således igen gør op med fordommene om Erotic World som en syndig blanding af kræmmermarked og dyrskue med monster-dildoer og svingende piske, øst-europæiske dansere, der smider tøjet til høøøj musik, samt rigelige mængder fadøl og RedBull.

Det er det også, men det er mere end det. Faktisk meget mere, ifølge Fuller:

- I Jylland havde vi kæmpe succes med flere af vores nye tilbud. Fx var vores workshop for par fuldstændig overrendt. Det har betydet, at vi i Valby har udvidet området for workshop, ligesom vi tilbyder flere af dem. Omkring seks om dagen regner vi med, siger Fuller.

Han nævner en sanseworkshop, hvor man som par leger med og stimulerer hinandens sanser ved, at den ene fx får bind for øjnene.

- Vi har også en flogger-workshop, hvor man lærer at bruge den særligt pisk, og en workshop med bondage i fokus, hvor man bliver instrueret i at binde sin partner, fortæller arrangøren, som altid er glade for publikums feedback, for det giver ham mulighed for at udvikle messen i nye spændende retninger.

Et af dem er, at nogle af foredragene vil være på engelsk, blandt andet et om sexlege med strøm.

- Vi har mange gæster fra udlandet, især Sverige, som har efterspurgt engelsksprogede foredrag. Det er vi glade for at afprøve.

Tantra

Tantra har fået mere plads på Valby-messen. Folk fra Copenhagen Tantra guider i ting som åndedrætsøvelser og hvordan man giver hinanden nærværsberigende og sanselige berøringer - med tøj på og uden kontakt til de primære erogene zoner.

Fuller hævder, at musik, speak og larm fra den store scene ikke i nævneværdig grad vil påvirke de workshops negativt.

Besøg Danmarks største sexshop

Erotic World får også besøg af et par mandeterapeuter, som giver folk samtaler i personlig udvikling og kommunikation. Og så er der selvfølgelig det velkendte hav af stande med alt fra dildoer til massagestole.

- Der er også nogle helt nye stande, blandt andet Genbrugsklask, som sælger sexlegetøj lavet på genbrugsmaterialer. Og gudindetemplet, som gør sig i krystaller og lignende. Så vi dækker virkelig bredt, ligesom vi også er meget obs på at være så inkluderende som muligt i forhold til kinks og seksualiteter både i forhold til stande og foredrag.

Læs mere om Erotic World her - der som noget nyt åbner allerede om torsdagen og tilgengæld har lukket om søndagen

Sponsoreret indhold