Det frække6. august 2017

Mand – her er otte 'spillere' du kender alt for godt

For de fleste mænd er onani en integreret del af hverdagen. Hvor mange af disse ’spillere’ kan du krydse af?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/masturbation_3.jpg
 Foto: All Over

Onani, masturbation, at prygle aben, at tæmme tigeren, at galopere med den enøjede hævner. Kært tidsfordriv har mange navne.

Vi kalder det bare at tage en spiller.

For det er noget, de fleste mænd gør på daglig eller i det mindste ugentlig basis - hvad enten de er i et fast parforhold eller ej.

Men der findes mange former for denne ædle forteelse. Se bare her og kryds selv af. Hvor mange kan du genkende?

8 spillere du sikkert kender

Tudespilleren

Kæresten er lige skredet. Du har uhyggeligt ondt af dig selv, og med masser af brugte kleenex på sengebordet og brugte pizzaæsker i køkkenet, tager du sjoveren i højre hånd, mens du ynkeligt og inderligt husker, hvordan det var at være i seng med din kæreste dengang i var nyforelskede. Det bliver en sølle afslutning, der slet ikke står mål med tårerne i dine øjne.

Listespilleren

Kæresten er sur og træt og er faldet i søvn. Det er den tid på måneden, og du gider ikke rigtig gå ud af soveværelset. Nogle ville ikke turde at tage chancen, men du har trænet i denne disciplin i årevis, og med et minimum af vibrationer og friktionslyde mellem hånd og dyne, opnår du, hvad du vil – helt uden at hun er i nærheden af at vågne.

Er det her den frækkeste Twerking butt, du har set?

Tømmermændsspilleren

Alkoholen går hårdt ud over testosteronniveauet, men om morgenen efter skal kroppen gendanne det tabte kønshormon, og det gør dig voldsomt liderlig. Kombineret med det faktum, at sex er det eneste, der sammen med fed og salt mad giver dig noget nydelse midt i dine lidelser, er det nødvendigt at tage trykket. Gerne op til flere gange på sådan en tømmermændsdag.

Tag trykket før date-spilleren

Du kan godt mærke, den er helt gal. Det er næsten lige som i filmen ’Vild med Mary’. Hvis du skal have bare et minimum af en chance for at opføre dig som en gentleman og ikke en hulemand, er du nødt til at tage trykket, før den der date, hvor du pinedød skal gøre en god figur, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at få noget af det, der er rigtig, rigtig godt.

Rutinespilleren

Du er egentlig ikke særlig liderlig. Men det er nu engang sengetid. Og enten er du single, eller kæresten er ikke hjemme, og så kan man jo lige så godt lige smutte forbi det der Pornhub og se, hvad der sker.

Brug for et blowjob?

Martyrspilleren

Konen er slet ikke i humør til noget. Du er sur og irritabel. For det er jo onsdag, og I havde en aftale. Uden skam i stemmen fortæller du hende, at du ’fandeme går ud og ordner det selv’. Godt bliver det aldrig, men med din store rutine lykkes det alligevel. Du er stadig frustreret, når du kommer ud fra badeværelset.

Situationsspilleren

Måske glider hende den nye kontorassistents nederdel lige lidt for langt op ved et uheld, måske er du blevet helt varm på stewardessen, da hun spurgte, om du ville have isterninger i din cola, eller også dukkede der lige noget op på din skærm, som gjorde, at gode råd nu er dyre. Uanset hvor du befinder dig, er du bare nødt til at få den lille sag ud af verden hurtigst muligt.

Den guddommelige spiller

Hele dagen har du brugt på stranden, hvor du tilfældigvis lå placeret ved siden af den der flok 24-årige brasilianske studiner på seksuel dannelsesrejse iført så minimale bikinier, at du ikke har kunnet få blikket fra deres solbrune bagdele og glatte hud. Du venter tålmodigt til du kommer hjem og forestiller dig, hvordan det ville være, hvis du ellers havde haft mod nok til at invitere dem alle sammen hjem til dig selv og vist dem, hvor gæstfri vi mænd er her til lands. Du er næsten lykkelig, da du kommer i mål.

Sponsoreret indhold