Det frække 11. maj 2019

Mænds håbløse scoringsforsøg

Se hvor dårlige mange mænd er til at score en kvinde.
Foto: MEGA

Der er mange muligheder for at træde ved siden af. I hvert fald når det gælder den ædle kunst at skabe god kontakt til en kvinde. Nuvel. Ikke alle kan opføre sig som enten Hugh Grant eller George Clooney i en romantisk komedie, og det er da heller ikke alle, der har samme forudsætninger, når det gælder udseendet.

Men helt generelt bør det være muligt at gøre en bedre figur end de mænd, som bliver nævnt i en artikel i den engelske avis metro.co.uk.

Her har man nemlig bedt en række kvinder om at fortælle om deres værste oplevelser med mænd, der virkelig ikke vidste, hvordan de skulle komme i kontakt med en kvinde på en måde, som en kvinde godt kan lide.

Kære mand. Opgiv nu bare og køb i stedet denne ;-)

Her er nogle af kvindernes fortællinger:

”En fyr sagde engang til mig: ’Da du kom ind i rummet så jeg din røv og tænkte ’ku’ godt’. Så så jeg dit ansigt og tænkte ’Det ku’ jeg helt sikkert godt’,” siger en kvinde, der hedder Michelle.

Og en anden kvinde med navnet Sonya fortæller til metro.co.uk.

”Jeg fik engang at vide, at jeg så for eksotisk ud til at være engelsk. Jeg tror, han mente det som en kompliment. En anden gang blev jeg forfulgt i min bil i måske 20 minutter. Jeg kunne hele tiden se hans øjne i bakspejlet. Han fulgte efter mig derhen, hvor jeg spiste frokost, og så stod han ud og gav mig sit nummer.”

Andrea: ”En hospitalsportør, der lignede Danny DeVito, blev ved med at vaske gulvet lige rundt om mig, mens jeg ventede på min gynækologaftale. Efter fem minutters taktisk gulvvask hviskede han til mig ’du lugter og minder mig om sommer’.”

Og Anna oplevede dette: ”Da jeg var i undergrundsbanen i New york, flyttede en mand sig hen for at sidde ved siden af mig. Hans åbningsreplik var: ’Ved du, hvorfor, koalaer spise eukalyptus?’ ’Nej’, svarede jeg. ’For at blive skæve. Jeg hedder David’.”

Mænd er håbløse - det er denne ikke ;-)

Mara: ”Engang stod jeg alene på en togstation og ventede på toget. En fyr kommer hen til mig og forsøger at tale med mig. Han fortæller, at jeg er smuk, og at jeg ligner hans søster og hans kusine. Og så beder han om mit nummer.”

Ellen: ”På mit gamle job var der en fyr, som arbejdede på lageret hos den butik, hvor jeg sad på hovedkontoret. Jeg skulle over for at hente nogle prøver og udfyldte en formular. Så tjekkede han min underskrift ud og fandt mig på Facebook, hvor han skrev til mig. Og efterfølgende på Twitter, LinkedIn og min mail. Det var særligt creepy, da den kun havde mit mellemnavn og ikke var forbundet med de sociale medier. Han blev ved med at kalde mig pigen med den lille tatovering.”

Carolina: ”Jeg svømmede engang baner i en svømmehal, og livredderen stoppede mig og spurgte, om han måtte spørge mig om noget. Så begyndte han at synge ‘Heaven Must Be Missing An Angel‘ for mig, og jeg stirrede bare på ham og tænkte ‘wtf skete der lige der?’. Han bad så om mit nummer, men … nej.”

Becky: ”Noget af det værste er taxichauffører, der prøver at score mig, En af dem brugte hele turen på at fortælle mig, at han ville gifte sig med mig, hvis han var single, og så spurgte han, om han måtte skrive til mig efter turen. Jeg sagde nej og meldte ham.”

Sam: ”Et særligt ubehageligt øjeblik var, da jeg følte, at en fyr stod meget, meget tæt på mig, og det viser sig, at han lugtede til mig. Mit hår duftede ganske vist godt den dag, men det var virkelig ikke en god måde at få mig til at indlede en samtale.”

Sponsoreret indhold