Kvinder tænder på fulde mænd

Foto: MEGA

Nu skal du ikke komme alt for godt i gang. For du scorer ikke kvinder på at have et alkoholproblem. Men hvis du er en af de mænd, der godt kan lide at drikke igennem, når du går ud, så har du faktisk tilegnet dig en fordel på scoremarkedet, viser ny forskning.

EFTERÅRSUDSALG: Op til 70 procent på sexlegetøj og lingeri

De store mængder indtaget alkohol sender nemlig et seksuelt signal, der indikerer, at manden er sund og stærk.

Det er forskere fra universiteter i Buffalo og Pennsylvania i USA, der konkluderer, at manden, der drikker igennem, når han er i byen, og på den måde viser noget af sin personlige karakter.

Det har tillige vist sig, at de mænd, der har flere penge mellem hænderne også oftere drikker igennem, hvilket også er en fordel i forhold til at tiltrække kvinder.  

Prøv denne vandbaserede badegel til våde lege

Der er dog flere faktorer, der skal tages hensyn til. Særligt antallet af mænd i lokalet i forhold til kvinder. Så jo flere mænd, der var til stede i forhold til kvinder, jo mere drak mændene, mens det forholdt sig lige omvendt for kvinderne, der drak mindre.

’Vores resultater underbygger generelt forudsigelser fra evolutionsteorien og antyder, at seriøs druk virker som er værdifuldt seksuelt signal, hvis omstændigheder skal reguleres af alder og af forholdet mellem antallet af mænd og kvinder,’ lyder det i rapporten.

Og hvis man er i tvivl om, hvad der menes med ’at drikke igennem’, der er et forsøg på en oversættelse af der engelske udtryk ’binge drinking’, så defineres det ifølge forskerne som en situation, hvor man som mand indtager mere end fem genstande, mens det er fire genstande for kvinder.

Her på redaktionen opfordrer vi trods de nyopdagede fordele ikke til at efterprøve teorien, da de fleste undersøgelser viser, at det er særdeles usundt for kroppen at indtage mange genstande på en gang.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close